Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem szeret viszont?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeret viszont?

Figyelt kérdés
Szeretem, de ő viszont nem. Mit tegyek hogy könnyebb legyen és ne fájjon ennyire?
2021. aug. 16. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Felejtő, keresni kell mást... Ismerek olyat aki évek óta egy valakin kattog, megkeseredett lett, ne legyél ilyen!
2021. aug. 16. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézegesd a profilját, képeit facebookon, instagramon, stb. Szóval próbálj meg ne gondolni rá. De amúgy idővel jobb lesz, szerintem más módszer nincs, idő kell, csak na, próbáld ne nézegetni, hogy mit csinál a közösségi oldalain, meg ilyenek, az szerintem segít.
2021. aug. 16. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el és lépj tovább.
2021. aug. 16. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra hogy millió ember volt/van/lesz ebben a helyzetben.

Mindenkivel előfordult szerintem már az ilyen,nincs ebben semmi különleges a fájdalom meg idővel elmúlik,vagy találsz mást aki viszont szeret.

2021. aug. 16. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Rá kell jönnöd, hogy meg sem érdemel téged. Aztán meg vagy keress valakit, ha ez neked ennyire fontos, vagy pedig élj a hobbijaidnak 😁
2021. aug. 16. 23:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy egy baráti társasággal szoktunk lenni, és nagyon szeretem őt, mint barátot is. De nagyon kedves, aranyos, és mindig mosolyog. Én nem akarom őt elfelejteni.

Ma nem köszönt el tőlem, csak elment, szóval ez azért megviselt:(

És a többiek is hiányoznának ha nem találkoznék velük.

2021. aug. 16. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem akarom őt elfelejteni."

Lényegtelen te mit akarsz, mikor a másik semmit. Választhatod ezt a szenvedős utat is, hogy olyan hülyeségek is megviseljenek hogy nem köszönt fel, vagy adsz magadnak egy kis időt és túllépsz rajta.

Hogy ehhez mi kell, azt te tudod, te ismered magad. Valakinek az hogy ne lássa a másikat, egyeseknek a baráti társaságtól is el kell szakadnia, néhány embernek elég ha ridegebb viszonyt tart fenn innentől vele, megint mások pedig hamar elfogadják hogy nem lesz ebből semmi és ha kicsit távolodnak is, nem lesznek rosszabb kapcsolatban mint korábban (rajta is múlik).

2021. aug. 17. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Négy opció lehetséges:

- Bepróbálkozol nála, hátha mégis van esélyed.

- Továbbra is vele foglalkozol és nem lépsz tovább, de nem is próbálkozol be.

- Semmit sem teszel, lesz, ami lesz.

- Mindenképp megpróbálod őt elfelejteni.

Személy szerint én az utolsót javasolnám.:)

2021. aug. 17. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha én mindenképp meg akarom venni a mobilodat, órádat, de Te nem akarod eladni - mit tehetek? Belenyugszom és megpróbálom megvenni máshol, vagy más márkájút veszek.

Rajta kívül van még sok lány. Eggyel talán csak összejössz.

Attól, hogy nem akar veled járni, attól még nem kell haragudnotok egymásra, a "banda" többi tagját sem kell elhagynod. Nyugodtan lehettek együtt egy társaságban mint eddig, legfeljebb már többé ne akarj a kegyeibe férkőzni.

2021. aug. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!