Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerdezo0620 kérdése:
Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdekelne hogy ti mit tennétek. Van egy fiú aki egy évvel idősebb nálam, egy busszal szoktunk hazamenni, az egyik barátnőm osztálytársa. Mivel ismeri a barátnőm van egy-két közös ismerősünk de még nem beszéltünk. Instán bekövettem és visszakövetett és szerintem tudja hogy én vagyok az. Valamelyik nap ott álltam a közelében és néztem ki az ablakon és mikor felé fordultam hirtelen megmozdult (elnézett az ablak felé) de nem hiszem hogy ezek alapján tetszem neki. Ti a helyemben kezdeményeznétek vagy hagyjam?2021. nov. 12. 19:02
1/2 anonim válasza:
Egyszerű:
Ha tetszik -》kezdeményezz!
Ha nem tetszik -》ne kezdeményezz!
Abból semmire nem lehet következtetni, amit leírtál.
2/2 anonim válasza:
Közeledj felé, ha tetszik Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!