Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, aki a boltban dolgozik. Először nem figyeltem fel rá annyira, aztán észrevettem, hogy mindig rám néz, ha oda nézek, akkor egy pillanatra elfordul aztán vissza.
Még ilyen kis apróságok.
Mindig köszön, ami érthető, mivel ott dolgozik, kedvesnek kell lennie meg ilyenek, de mindezt furcsán.
Bejelöltem fb-n. Érdemes lenne ráírnom? És ha igen, mit írhatnék?
2020. máj. 12. 11:57
1/9 anonim válasza:
Írj rá, én örülnék neki a helyében. Teljesen mindegy mit, valószínű úgysem fog visszautasítani :)
2/9 anonim válasza:
Írj, persze, biztos jól esne neki+ a mai világban már nem gáz, ha pl a lány kezdeményez
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat.:)
2020. máj. 12. 12:51
4/9 A kérdező kommentje:
Ti mit írnátok a helyemben? Simán csak egy sziát?
2020. máj. 12. 12:54
5/9 anonim válasza:
aham, mondjuk, aztán majd amit ír rá, aszerint folyik tovább a beszélgetés
7/9 A kérdező kommentje:
Igen. De nem válaszolt. Aztán kiderült, hogy van barátnője.
2020. máj. 23. 07:24
8/9 anonim válasza:
Ne szomorodj el biztos találsz nála majd sokkal jobbat ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Biztosan :)
2020. máj. 23. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!