Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vigyek a barátnőméknek illetve mit tanácsoltok?
Szerintem az ilyen ajándékok túl hízelgőek, én legfeljebb a lánynak vinnék egy virágot (ha szereti), de egyébként jó benyomást csak magaddal kelthetsz, ha nem vagy szimpi a szülőknek a fene megette.
Én annak idején elég balhés voltam, de mégis lett egy szolid barátnőm akinek a szülei is ilyen tipikus értelmiségiek voltak, kezdettől fogva utáltak, mikor először megláttak be sem engedtek a házba. Mindig a kerítésen kellett belógnom, vagy várni hogy végre elhúzzanak. Na most nekik vihettem volna toronyórát lánccal, akkor is csak az lett volna előttük, hogy elrontom a kis könyvmoly lányukat.
Én is az anyukának virágot vinnék, és ha az apa dohányzik, akkor egy doboz cigit, esetleg valami mást, amit kedvel. Ha még van valaki a családban annak nem kell vinned. Amit viszel - ne legyen drága!
Ffi.
Szerintem ne vigyél semmit. Egyik volt osztálytársamnak a párja bort vitt elsőre, ami szimpi volt, de maga a csávó nem volt az a szüleinek. Szóval nagyon nem változtatott semmin.
Én azt tanácsolnám, amit 6 év párkapcsolat alatt tanultam meg a szülőkkel való kapcsolatról, hogy add önmagad és ne próbálj más lenni és úgy bevágódni. Add azt aki vagy, legyél tisztelettudó és figyelmes. Legyél nyitott és bátor, ha kommunikációról van szó. Ha valami probléma adódna beszéljetek róla és ne rejtsétek véka alá, mert az később visszaüt. Ennyi volna a tanácsom, remélem hasznos volt :)
Szerintem sem szükséges vinni semmit sem. Lassan 6 éve vagyok a párommal. Ő mikor jött hozzám nekem hozott édességet. Én mikor mentem. Nem vittem semmit. De ha lelkileg neked megnyugtatóbb lenne akkor vigyél mondjuk az anyjának virágot az apjának egy üveg bort . Párodnak valami édességet
Nem hiszem hogy túl kellene tolni ezt :)
A 4es vagyok így 2,5 évvel később
Ha valaki olvassa ezt így utólag megjegyezném, hogy mindenképp keressen rá a nárcisztikus személyiségzavar kifejezésre és nézzen róla YouTube-on, tiktokon videókat
Ha én ezt tettem volna mielőtt megismerem a párom (ma már a férjem) szüleit, akkor megkíméltem volna magam !7 évnyi traumától! amit az anyós csinált velem és sajnos mert fiatal voltam megfelelési kényszerrel körítve elviseltem
Elviseltem, mert azthittem akkor elfogadnak:(
Tanulság: SOHA NE TEGYÉL (VAGY NE TEGYÉL) AZÉRT DOLGOKAT, HOGY MEGFELELJ A SZÜLŐK KÉNYÉNEK, KEDVÉNEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!