Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tanácsoltok, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, akivel szinte az első pillanatban éreztem valami különlegeset, valahogy pillanatok alatt egymásra hangolódtunk, olyan érzés volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Lehet hogy ez gyerekes dolognak tűnik, de szinte azonnal nagyon erős érzelmeim lettek iránta, és elkezdtem hozzá kötődni, úgy éreztem, hogy vele akár az egész életemet le tudnám élni. Ő is vonzódott hozzám, azt mondta ő is viszonozza az érzéseimet. Viszont néhány hónap után kiderült, hogy bizonyos problémák miatt csak 2-3 év múlva tudnánk rendes párkapcsolatban lenni, és ezért megszakítottuk egymással a kapcsolatot. Én azóta sem tudtam túllépni ezen, mert valahogy úgy érzem, hogy ő különleges ember az életemben, és hiába ismertem meg más fiúkat, valahogy mindig ő jut eszembe. Vannak napok, amikor olyan érzésem is van, hogy ami köztünk volt annak még nincs vége, és egyszer talán újra összesodor minket az élet. Szerintetek meg kéne próbáljam elengedni? Vagy lehet erre még esély?2020. jún. 29. 23:18
1/3 anonim válasza:
hát mik azok a problémák, amik miatt most nem tudnátok összejönni? meg hány évesek vagytok? hát írj neki szerintem, írd le az ezzel kapcsolatos gondolataidat, kérdéseidet, kételyeidet... és várd meg, mit reagál rájuk
2/3 anonim válasza:
mindenkepp irj nekiiii!!!! ne hagyd hogy kicsusszon a kezedbol sok sikert :)))))))
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek :) Első, részleteket ha gondolod írok privátban
2020. júl. 9. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!