Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Picit több, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal. Voltak nyilván hullámvölgyek, de összességében nagyon boldogok voltunk/vagyunk egymás mellett. Kb egy hónapja vagyunk úgy, hogy picit sokat veszekszünk, de utána igazából meg is szoktuk beszélni, de kis idő után újból és legtöbbször olyanon, ami valami félreértés volt vagy az egyikünknek rosszul esett ilyenek. Hogy mondjak egy példát szoktam aggódni más lányok miatt (legtöbbször olyanok akik többet éreznek a barátom iránt, de ő meg nem érdeklődik feléjük úgy, csak azért bennem van az a rossz érzés) és ilyenkor mindig elmondja hogy ne aggódjak, mert engem szeret és belegondolt már, de nem tudna mással lenni.

Szerintetek, hogy/mivel javíthatnánk a kapcsolatunkat (pl.a veszekedéseken)? És én hogy tudnám kizárni azokat a gondolatokat, amik általában a rossznak a forrásuk? Vagy hogy tudnám csökkenteni a túl agyalást?

Bocsi, hogy hosszú lett, szerettem volna mindent leírni amin kattog az agyam.

2021. ápr. 21. 16:27
 1/6 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy egyik nap leültünk megbeszélni, hogy mi lehet a baj és sikerült is elvileg megoldanunk. Azóta nem tudtunk találkozni, írásban meg hát nyilván nem olyan.

Annyi lenne még, hogy szerintetek, hogy lehetne néha egy kis tüzet vinni a kapcsolatunkba, hogy ne laposodjon el? Most így a vírus helyzet miatt eleve nehezebb, de hogy/mivel lehetne izgalmasabbá tenni a hétköznapjainkat amikor együtt vagyunk?

2021. ápr. 21. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Örülj neki hogy együtt vagytok mi kell még? Anál szex vagy mi?...olyan kérdést ne tegyél fel amire tudod a választ.
2021. ápr. 21. 16:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat vártam volna és csak tanácsot kértem. Ha te nem tudsz ehhez hozzá szólni, akkor nem kell. Inkább tapasztaltabbakhoz szólt a kérdés.

Örülök, hogy együtt vagyok vele nem ezért kérdeztem, csak szeretnénk kis tüzet vinni a hétköznapokba, hogy ne mindig ugyanúgy teljenek a napok, ne laposodjon el.

2021. ápr. 21. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán segíthet, ha új dolgokat próbáltok ki. Nem szexuális dolgokra gondolok, de akár az is lehet. Pl. chaten kipróbálhatjátok a kérdezős játékot, ami arról szól, hogy felváltva tesztek fel kérdéseket. Ha mindkettőtöknek tetszik a helyzet, akkor idővel előkerülhetnek az izgalmas kérdések, amire könnyen beindulhat az ember.;)
2021. ápr. 21. 17:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi az ötletet, de mielőtt összejöttünk csináltunk ilyet és nem tudom, hogy most lennének e még bennünk, ilyen kérdések. Inkább olyanra gondolok ami személyesen megvalósítható, de ezt is köszönöm:)

Jöhet még ötlet ♡

2021. ápr. 21. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem vegyetek be egy olyan lanyt aki ra van allva a fiudra, na az izgalmas lemne:(
2021. ápr. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!