Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de más is megtetszett, létezik ilyen?
17 éves vagyok, a barátommal 2 éve vagyunk együtt. Nagyon szerelmes vagyok belé, nem tudnál elviselni, hogyha szakítanánk.
A gond ott kezdődik, hogy nekem “megtetszett” egy srác. Tegnap elmentem vele találkozni, de természetesen semmi sem volt, csak beszélgettünk. Bűntudatom van, mert nagyon sokat gondolok rá, amit nem szabadna..
Mit tegyek? A barátomnak ha ezt elmondanám, nem értené meg.
Ez szerintetek csak egy fellángolás, vagy ideje lenne hogyha rendet raknék magamban?
Mindenképp át kell gondolod, hogy szereted-e még a barátodat. Ha szeretnéd, akkor nem akarnál más fiúhoz közeledni.
Nincs olyan, hogy "nem szabadna". Fiatal vagy még nagyon. Ha nem szereted, akkor nem szereted. Ne maradj csak azért egy kapcsolatban, mert két éve együtt vagytok.
Addig nincs egetverően nagy gond, ameddig csak tetszik, hiszen ez egy filmszereplővel is megtörténhet. A baj ott kezdődik, ha érzelmeket is táplálsz iránta.
Megoldások:
- Bízol a kapcsolatban, és próbálsz nem beleszeretni a másik fiúba.
- Megszakítassz a sráccal minden kontaktot.
- Szakítassz a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!