Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy csak addig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy csak addig vonzódok valakihez még ő ezt nem viszonozza? majd elmúlik az egész

Figyelt kérdés
érzett valaki hasonlót már?
2021. jún. 21. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan előfordulhat, hogy izginek találsz egy csajt, mert nem adja könnyen magát, de ez az izgalom elszáll, ha megkapod. Ez olyasmi, mint vágyakozni valami után, ami igazából nem is kell, de azért vágyakozni jó érzés.:)
2021. jún. 21. 19:14
 2/10 anonim válasza:
100%
Igen, ez olyan, hogy dacbol meghoditod, mert jot tesz az egodnak. Nekem is volt ilyen. Kíváncsi voltam valakire, kozel kerultunk es amikor észrevettem, hogy kezdi viszonozni az érdeklődést, mar nem tunt erdekesnek. Jo volt tudni hogy lenne eselyem, de nem akartam semmit sem tole.
2021. jún. 21. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, pont ilyenben vagyok most 😕
2021. jún. 21. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

En is jartam mar igy.

Smaroltunk a csajjal, utana off... 😂

Nem erdekelt mar.

Van ez igy

2021. jún. 21. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egy csomó ilyen "crushom" volt. Mihelyt elkezdett a srác is érdeklődni irántam én ott be is fejeztem. Nem akarok párkapcsolatot, úgyhogy csak így szemezgetek de semmi mélyebb érzések.
2021. jún. 22. 01:21
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
szűz ribiségnek hívják.. tipikusan félsz a fsztól !
2021. jún. 22. 01:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszi kedves #6 :(

#5 voltam

2021. jún. 22. 01:27
 8/10 anonim ***** válasza:

7. vicc volt csak !

önbizalom hiány, megfelelési kényszer, nem fogadod önmagadat és testedet.. általában ez a baj.

Meg kell tanulnod szeretni magad és elhinni hogy valakinek tényleg szép vagy úgy ahogy vagy .

2021. jún. 22. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:
"tényleg szép vagy úgy ahogy vagy." Ez is a vicc része még? :D
2021. jún. 22. 01:39
 10/10 anonim ***** válasza:
mindenkinek nem lehetsz szép, de ha el sem hiszed hogy aki közeledik feléd annak az vagy , akkor mit lehet tenni ?
2021. jún. 22. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!