Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy ilyen után mennyi idő kéne míg leülne bennetek ez az egész?
Uhaa hát ez tényleg nagy hülyeség volt. Sok időt várj szerintem, hagyd őket békén.
Majd ha szakítanak akkor keresd fel és mondd el neki miért tetted ezt, mondd el neki hogy szerelmes vagy belé. De most hagyd őt
hát.... én nem engedném, hogy ezután a közelembe gyere, se most, se később. Sajnálom, de hiába akartál jót, ilyet nem csinálunk. Jó, hogy ezt te is érzed, de a sajnálattal te semmire se fogsz menni. Engedd el a csajt, mert nem hiszem, hogy valaha akarna tőled valamit ezután.
Itt nem csak arról van szó, hogy hazudtál, szerkesztgettél is, bele akartál szólni a kapcsolatába, neki úgy fog lejönni, hogy csak közéjük akartál állni. Ami amúgy igaz is. Meg tényleg, átléptél egy határt. Hiába tudod, hogy hülyeség volt, nem segít.
19L
Ha igaz a sztori, ez már nem hülyeség, hanem a beteg kategória. Beteg vagy, keress fel egy szakembert.
Azért hajlok afelé hogy kamuzol csak, bár nem tudom mi a jó neked ebben.
"De én nem akartam rosszat neki, csak az lebegett a szemem előtt, hogy megmentsem mégegy szívfájdalomtól, egy összetöréstől. Csak óvni akarom és szeretni"
Nem vagy az apja, senkije sem vagy. Ilyen mértékben beleavatkozni más magánéletébe elég durva dolog.
Nem szabad beleszólni senki életébe. Semmi közöd hozzá. Majd ő rájön. Vagy nem. Ez az ő dolga.
Van egy mondás: sokszor azzal segítesz, ha nem segítesz.
Ez szerintem itt is igaz.
Ha pedig ő elnézi a srácnak ezeket, az is az ő döntése. Ha többször csalódik, az is. Ha napokat sír majd miatta, az is.
Az ilyen csajokat felejtsd el egy életre. Szeretik ha egy normális kedves srác udvarol nekik, meghallgatja, odafigyel rá de soha nem fog összejönni veled. Soha, semmikor.
Amikor éppen szingli és nincs senkije akkor egy kicsit közelebb enged (ez volt a néhány hónappal ezelőtti időszak) aztán összejön az első sráccal aki tetszik neki.
Amit csináltál marha nagy hülyeség volt, te az ilyenekből soha nem fogsz jól kijönni hiába akartál jót és rád fog haragudni akkor is ha 100-szor csalja meg a barátja. Az ilyen lányoknak valamiért az van az agyukban hogy erről szól a szerelem.
Szereztél egy kis tapasztalatot, legalább most már tudod hogy mikor futsz felesleges köröket és ha van egy kis eszed akkor belátod hogy semmi jóra nem vezet mert a végén csak magadat járatod le valami hülyeséggel. A csajt kerüld el egy életre. Ha nem tudod akkor tarts tőle minél nagyobb távolságot. Ha egyszer békülni szeretne veled akkor majd megkeres, de ne is reménykedj benne hogy összejöttök. Lehet lesz egy baráti beszélgetés ahol kidumáljátok a történteket de ennyi, akkor vállj el tőle békében és felejtsd el.
És kezd el elfogadni hogy neked se a legfelső polcról fog jutni lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!