Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy ilyen után mennyi idő kéne míg leülne bennetek ez az egész?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit kb január óta ismerek. Elég sokat beszélgettünk, én beleszerettem, és szerintem ő is érzezt valamit irántam. A távolság miatt csak egy találkozót bírtunk megszervezni, de azon voltam, hogy ebből több is legyen. Viszont május eleje óta elkezdett kerülni, flegmázni velem. Nem tudtam rájönni, hogy mit ronthattam el, de kiderítettem, hogy barátja van. Bár nem örültem neki, de el kellett fogadnom, viszont le akartam ellenőrizni, hogy mennyire hűséges hozzá. Megkértem az egyik ismerősömet, hogy írjon rá és környékezze meg. Kiderült, hogy egyáltalán nem hűséges, ott csalja meg, ahol csak tudja. Erről a screeneket átküldtem a csajnak, aki összeveszett vele, majd szétmentek. Ez történt május végén. Viszont 2 nappal ezelőtt megtudtam, hogy adott neki egy második esélyt, újra összejöttek. Én viszont nem bízok az ilyen második esélyekben, mindenki tudja jól, hogy úgyis meg fogja csalni megint. Viszont bizonyítékom nem volt, csak a tudat, hogy meg akarom menteni egy újabb összetöréstől. Így hát átléptem egy határt, amit nagyon megbántam. Photoshoppoltam egy beszélgetést, amiben megcsalja a srác. Azt hittem, hogy miután megkapja egyből elküldi a srácot a fenébe, de meghallgatta őt, aki leírta, hogy ő nem beszélt ilyeneket. Ezután megmutatták egy informatokusnak, aki elmondta, hogy szerkesztett. Emiatt pedig jogosan utálnak engem, átléptem egy határt, amit nem kellett volna, ezt a nagyon sajnálom, megtennék bármit, hogy helyrehozzam. De én nem akartam rosszat neki, csak az lebegett a szemem előtt, hogy megmentsem mégegy szívfájdalomtól, egy összetöréstől. Csak óvni akarom és szeretni. Ki akarok vele békülni, de tudom jól, hogy jelen pillanatban élve nyársalna fel, ha meglátna. Mennyi idő kellene várnom szerintetek?2021. jún. 17. 12:52
11/15 anonim válasza:
#9-es vagyok:
Tehát mégegyszer röviden: engedd el a fenébe, felejtsd el. 1-2 év múlva arra se fog emlékezni hogy ki vagy, te meg próbálj továbblépni, azért ne zargasd tovább hogy neked könnyebb legyen a lelkiismereted, f**ságot csináltál, mindenkivel előfordul ezzel együtt kell élni.
Nem kíváncsi rád ezek után hidd el, a lányok is irták itt, ne erőltesd. Töröld ki a számát, töröld ki a közös képeket ha vannak, töröld le a közösségi médián is különben ezen fogsz kattogni, a barátain keresztül se keresd. Nem kíváncsi rád, fogadd el.
12/15 anonim válasza:
Írj rá, kérj tőle bocsánatot, ismerd be hogy mit hibáztál. Kívánj neki sok sikert a továbbiakban és búcsúzz el tőle.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbálnátok segíteni abban, hogy mit csináljak, de én ezt már eldöntöttem, ezen semmi sem változtat. A kérdésem inkább arra irányult volna, hogy mikor tegyem meg, mikor jön el az az állapot, amikor meglát és nem akar felnyársalni már a szemeivel is.
2021. jún. 17. 16:37
14/15 anonim válasza:
sajnálom, de ez sose fog eljönni. Talán 10-20 év múlva felejt a dologból, akkor már kevésbé akarna felnyársalni, de sose fog semlegesen, főleg nem kedvesen mosolyogva visszaemlékezni a hülyeségedre.
15/15 anonim válasza:
Semennyi. Én soha többet nem állnék veled szóba. Minek ártod magad bele ebbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!