Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap irkáltok?
Figyelt kérdés
Ha együtt vagytok valakivel, normális h egész nap írkáltok? Van egy barátnőm ő szeret írogatni, de őszintén nekem erőltetnem kell az egész beszélgetést, mert nem tudok a semmiről egész nap beszélgetni, a telefonomat nyomkodni.2021. jan. 25. 19:30
1/5 anonim válasza:
Nem, nem muszáj. Az hogy jártok, nem azt jelenti, hogy összenőttettek. Próbálj meg beszélni erről a barátnőddel. (És légyszi, figyelj a fogalmazásra, mert amit írtál, az egy katasztrófa!)
2/5 anonim válasza:
Én is vagyok néha olyan élettelen hogy egész nap irkálok, ha barátnőm ha nem. De kommunikáljatok erről, mint mi.
3/5 anonim válasza:
Mi nem. Kb sosem irkálunk inkább tekefonálunk, de azt sokat. :) Barátom nagyon útál üzenetben beszélgetni, mert szerinte az túl személytelen és végülis igaza van. Úgyhogy mi mimden este/délután tekefonálunk irkálás helyett+mindkettőnknek van saját élete, nem érnénk rá egész nap a tekefonunkat bámulni, hogy mégis mikor kapok üzenetet.
4/5 anonim válasza:
A legjobb lenne ha inkább kevesebbszer de hívásoznátok, akár videóba. Tapasztalatból mondom. Próbáljatok megfelelő időpontot keresni mindkettőtöknek. A cset olyan személytelen. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele ezt. Ha kedves lány meg fogja érteni, hogy neked vannak szabadidődben olyan dolgok amiket meg kell csinálnod, és hogy nem mindig érsz rá. Ha megbeszélitek mindkettőtöknek jobb lesz. Ja és élőben beszéld meg vele szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!