Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem első látásra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
A cserkész táborba láttam ezt a bizonyos fiút és egy szót sem beszéltünk de azóta fülig szerelmes vagyok belé. Ajj szerintetek most mit csináljak sikerült kiderítenem hogy egy suliba járunk a termünk majdnem egymás mellett van úgyhogy az csak még rosszabb mert látom majdnem minden nap. Csak ő 3 évvel idősebb és nem hiszem hogy érdekelné egy 8.-os lány. Próbáljak vele beszélni valahogy de miről, Vagy jobb lenne elfelejteni? De az nem hiszem hogy menne. Ti mit tennétek a helyemben???????

2021. okt. 11. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%

nem vagy tisztában a fogalmakkal.

ő egyelőre tetszik neked.

de ez nem szerelem, mert nem is ismered.

és ebben a korban ez a 3 év is sok.

14 éves kislány vagy, inkább a tanulásra koncentrálj.

egy 17 éves már dugni akar, tombolnak a hormonok, ha össze is jönnétek, te készen állsz a szexre 14 évesen, még általános iskolásként?

2021. okt. 11. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
16%

nekem amúgy 14 évesen Sean Patrick Flanery amerikai színész tetszett nagyon, keress rá, írd a neve mellé, hogy "Indiana Jones", mert ebben a tévésorozatban figyeltem fel rá, akkor még fiatalabb volt.

sokat ábrándoztam róla, esténként úgy aludtam el, hogy rá gondoltam.

ennek 2 haszna is volt:

1. megéltem 14 évesen milyen vágyni egy ellenkező neműre, mi lehet az a szerelem, bár ez csak plátói volt.

2. mivel ő világhírű színész, nyilván nem fenyegetett az a veszély, hogy járni fogunk és lesz bármi.

vagyis biztonságos módon élhettem meg a romantikus vágyaimat, ami nem járt együtt korai szexualitással, egy esetleges tiniterhességgel, együttjárással, maradt időm tanulni, pihenni... felnőni.

neked is vmi ilyesmit javaslok, bőven ráérsz 17 évesen bepasizni, vagy később.

2021. okt. 11. 22:47
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az elsőre jó pont ha te kezdeményezel, odamész felrehívod, és elmondod, hogy amikor lattad cserkesztáborban azonnal megtetszett, figyelj tudom, hogy ijesztő, de mit veszíthetsz? Ha nem mész oda, akkor sem lesz semmi, ha odamesz és nemet mond, akkor sem lesz semmi. Nyilván várhatsz még egy kicsit, hátha ő is nyit, próbáld apró jelekkel mutatni, hogy nsitott vagy rá, pl. sokat vagy a közelében, keresed a szemkontaktust, stb.
2021. okt. 11. 22:49
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Sztem ez így korrekt
2021. okt. 11. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

3

totál beégés, amit javasolsz.

szerintem ez a kommentjeimet folyamatosan lepontozó 14 éves kiscsaj (nyilván mert nem azt a választ kapta, amit várt, és így vezeti le a frusztrációját) úgy pofára fog esni és megszégyenülni, ha odamegy és a képébe mondja a másiknak, hogy tetszik, hogy ez neki legelső fiús élménynek rossz lesz.

de hát hajrá, legalább kitisztul a fejed, csajszi.

és pontozz le, mert nem azt mondom, h. pasizz be mikor még javában kiskorú vagy, talán még a 14-et sem töltötted éppen be.

2021. okt. 11. 22:53
 6/14 A kérdező kommentje:

Jézusom ki beszélt itt szexről meg terhességről? Ha össze jövünk akkor sem akarom most elveszíteni a szüzessegem.

Hát köszi hármas de szerintem még életében nem látott engem vagyis lehet de akkor sem figyelt fel rám az 100%. Meg ha odajön hozzád egy random csaj és kiböki hogy a szobájában az ő facebook profiljépét szokta bámulni és ábrándozni rólad hát az nem hiszem hogy segítene a helyzetemen. De azért köszi.

2021. okt. 11. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj, állj le #5

Ismerek ezer olyat aki már 14 évesen van fiúja. És ez mindenkinép maskor jön el, nem a kortól függ, hanem higy ha most szeretem ezt az embert, akkor most jezdem, ha most még senkinek sem tetszik, akkor nem most kezdem. Ennyi. Hagyd békén a kérdezőt. Tanacsot kért, nem veszekedést.

2021. okt. 11. 22:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Van ötletek hogy hogyan figyelhetne fel rám vagy valami? Bármi tényleg. Meg tegyük fel hogy oda megyek hozzá beszélgetni akkor is miről beszélhetnénk?
2021. okt. 11. 22:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, bocsi, de akkor meg nem tudom mit vársz, hogy ha nem akarsz oda menni hozzá, másképpen nem lehet csinálni, csak kommunikációval.
2021. okt. 11. 22:59
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Akik azthiszik, hogy nem, elsétáljak előttetek mégegyszer?!!
2021. okt. 11. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!