Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
nem vagy tisztában a fogalmakkal.
ő egyelőre tetszik neked.
de ez nem szerelem, mert nem is ismered.
és ebben a korban ez a 3 év is sok.
14 éves kislány vagy, inkább a tanulásra koncentrálj.
egy 17 éves már dugni akar, tombolnak a hormonok, ha össze is jönnétek, te készen állsz a szexre 14 évesen, még általános iskolásként?
nekem amúgy 14 évesen Sean Patrick Flanery amerikai színész tetszett nagyon, keress rá, írd a neve mellé, hogy "Indiana Jones", mert ebben a tévésorozatban figyeltem fel rá, akkor még fiatalabb volt.
sokat ábrándoztam róla, esténként úgy aludtam el, hogy rá gondoltam.
ennek 2 haszna is volt:
1. megéltem 14 évesen milyen vágyni egy ellenkező neműre, mi lehet az a szerelem, bár ez csak plátói volt.
2. mivel ő világhírű színész, nyilván nem fenyegetett az a veszély, hogy járni fogunk és lesz bármi.
vagyis biztonságos módon élhettem meg a romantikus vágyaimat, ami nem járt együtt korai szexualitással, egy esetleges tiniterhességgel, együttjárással, maradt időm tanulni, pihenni... felnőni.
neked is vmi ilyesmit javaslok, bőven ráérsz 17 évesen bepasizni, vagy később.
3
totál beégés, amit javasolsz.
szerintem ez a kommentjeimet folyamatosan lepontozó 14 éves kiscsaj (nyilván mert nem azt a választ kapta, amit várt, és így vezeti le a frusztrációját) úgy pofára fog esni és megszégyenülni, ha odamegy és a képébe mondja a másiknak, hogy tetszik, hogy ez neki legelső fiús élménynek rossz lesz.
de hát hajrá, legalább kitisztul a fejed, csajszi.
és pontozz le, mert nem azt mondom, h. pasizz be mikor még javában kiskorú vagy, talán még a 14-et sem töltötted éppen be.
Jézusom ki beszélt itt szexről meg terhességről? Ha össze jövünk akkor sem akarom most elveszíteni a szüzessegem.
Hát köszi hármas de szerintem még életében nem látott engem vagyis lehet de akkor sem figyelt fel rám az 100%. Meg ha odajön hozzád egy random csaj és kiböki hogy a szobájában az ő facebook profiljépét szokta bámulni és ábrándozni rólad hát az nem hiszem hogy segítene a helyzetemen. De azért köszi.
Figyelj, állj le #5
Ismerek ezer olyat aki már 14 évesen van fiúja. És ez mindenkinép maskor jön el, nem a kortól függ, hanem higy ha most szeretem ezt az embert, akkor most jezdem, ha most még senkinek sem tetszik, akkor nem most kezdem. Ennyi. Hagyd békén a kérdezőt. Tanacsot kért, nem veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!