Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
látod, mennyire naiv vagy, kérdező.
szerinted hogy a bánatban működik egy párkapcsolat?
gondolod egy mindjárt nagykorú férfi várni fog évekig, amíg te lefekszel vele?
nem ismered ezt a korosztályt.
ő szexet akarna a barátnőjétől, mint az összes többi kortársa, elég kevés olyan 17 éves van, aki leállva egy 14 évessel azt mondja, jól van, várok még 2-3 évet, amíg készen állsz szexelni.
addig ő már 20 éves lesz.
borzasztó naiv vagy...
Kedves 5-ös!
Köszönöm a válaszaidat! Nem tudom hogy ki pontozott le téged én hozzá se nyúltam még se a piroshoz se a zöldhöz de ha szeretnéd megnyomom a zöld pipát és mindenki másnak is! Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
9-es
Tudom hogy kommunikáció nélkül nem megy csak gondoltam ne úgy menjek oda hozzá mint egy vadidegen hanem úgy hogy már például egyszer látta az arcom. Vagy nem tudom most lehet ez tök hülyeség.
Igazából velem is ez van, csak nekem osztálytársam. Én hiszek a szerelem első látása, szerintem velem is ez történt kb 2 éve. Próbáltam kiszeretni belőle, de nem tudtam. Azt mondták nekem ha el akarom felejteni meg kell látnom benne a rosszat. Azóta se tudom hogy neki mi a véleménye rólam, hogy tetszem e neki. Idővel megtudod!
Remélem valamennyit segítettem :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!