Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Létezik olyan, hogy azért nem tetszik egy srác, mert nincs borostája? Mennyire meghatározó az arcszőrzet vonzódás szempontjából?

Figyelt kérdés
Kell a borosta/szakáll vagy jó a csupasz arc is? Mennyire számít?

2021. szept. 28. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tetszik akkor tetszik és kész, de van olyan is, hogy annyira más lesz az ember arca borostával, hogy lehet eddig nem, de akkor teljesen megtetszel neki, mert úgy másképp nézel ki :D nekem volt már ilyen, de hajjal, más haja lett és emiatt a kisugárzása is más lett és sokkal vonzóbbá vált a szememben. Nyilván ez mindenkinél más, ha te csupasz arccal jobban érzed magad mint szakállal/borostával akkor hagyd úgy, de ha neked mindegy próbáld ki pl fb profilképváltással, ha eddig csupasz arcod volt most hagyd meg borostásabbra/szakállasabbra és figyeld a reakciókat :) de mindkét esetben a legfontosabb az ápoltsága, nézz videókat róla, vannak fent youtubeon tuti ilyen tutorial videok :D
2021. szept. 28. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában a csupasz arc tetszik, de pl a barátomnak van egy kis borostája. Szóval szerintem ez nem meghatározó, van akinek ez, van akinek az áll jól.
2021. szept. 28. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mint annyi sok minden az életben - ez is egyénenként változó.
2021. szept. 28. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik amúgy sem az arcszőrzet.
2021. szept. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!