Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy zavar a szakálla és a bajsza?
A baratom szerint tulsagosan gyereknek nez ki arcszorzet nelkul. Szerintem jobban all neki ugy, illetve csokolozasnal picit zavar is.
Hogy hozzam fel a temat?
15/l;18/f
Próbáld meggyőzni, hogy higgyen neked, hisz az a fontos, hogy neked tetsszen, nem? Én ennyiért biztosan dobnám a szakállam...
Ha nem megy, radikális megoldás, hogy borotválkozzon, vagy te se fogsz. De eddig csak nem kell eljutni.
Mond meg neki, hogy érzékeny az arcbőröd, és kellemetlen amikor surolja az arcszőre az arcod.
Az én párom is baba arcu szakáll nélkül, de én nagyon imádom ha birizgál a szakálla.
A barátnőm meg rühelli ha szakállas a pasija, és mivel nem tudta lebeszélni az arcszőrzetről így ő is kitalálta, hogy érzékeny a bőre, és csókolózás után, amikor a barátja nem figyelt oda, megdörzsölte a szája fölött a bőrt valami durvább szövettel, hogy kipirosodjon, mintha irritáció lépett volna fel.
Nem szép megoldás, de működött.
férfiként mondom, ennél nincs utálatosabb dolog, mint amit csinálsz szegény sráccal
vagy szakállal szereted, és elfogadod, ha tetszik-ha nem, vagy nem is szereted igazán. A szakáll-bajusz egy férfi számára a férfiassága része. A golyóit se vágatod le vele, nem igaz?!
Képzeld el, milyen lenne, ha ő írná elő neked, milyenre vágasd a hajad, vagy milyen ruhát hordj.
ne terrorizáld szegény srácot, mert ha esze van, dobni fog!
Én biztos dobnálak, hasonló esetben
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!