Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igaz szerelem?
ma 10:44
"Mesékben, hollywoodi filmekben"
Ezen jót röhögtem,mert én tudok pár ilyen szerelmi tragédiáról,és akkor még csak Magyarországról beszélek.
Ha ismersz ilyen embereket, akkor mi a kérdésed létjogosultsága?
Minek tetted fel?
Más válaszát meg nem fogadod el...
Részemről létezik igaz szerelem, de az abban nyilvánulna meg, hogy életem végéig szeretném és hűséges volnék hozzá.
Mindazonáltal a páromat sose tudnám jobban szeretni, mint magam. Sose szeretném annyira, hogy érte eldobjam az életem. /bár ez nálam nem is feltétele az igaz szerelemnek/
Tehát tök mindegy, mit mondunk, számodra akkor is létezik :D
Akkor tudjuk meg, hogy volt igaz, örök, omg szerelem, amikor öregkorunkban a teraszon a karosszékünkben is egymás kezét fogjuk. Addig kapcsolatok vannak, érzelmekkel.
De miután a tini párkapcsolatok rovatban vagyunk, így azt kell mondanom, hogy az esetek 99%-ban egy kapcsolat sem éli meg a nagybetűs felnőttkort. És bár én is voltam tini, nekem is voltak átbőgött éjszakáim, mert szakított velem a harmadik "életem szerelme", de egy sem ért volna annyit, hogy eldobjam az életemet, mégha akkor úgy is gondoltam.
#9,
nem értek egyet veled.
Én egy hét múlva leszek 80-éves, ebből bő 56 éve nős.
Nem mondom, hogy nincsenek viták, nézeteltérések az életünkben, de még mindig van szerelem, de nem az az ifjúi lángoló, szeretet is van (baj is lenne, ha nem lennének, mert akkor az egyik csak bólintójános lenne), a másik meg hordaná a kalapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!