Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként a 23 évvel idősebb tanárommal összejönni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 22:11
21/45 anonim válasza:
Szerintem a bemutatás miatt ne aggódj... Felesleges.
22/45 zol56 válasza:
Csak ha alkalmit akarsz. Arra nagyon jó.
Hosszútávon csodát ne várj.
Szerelmet se nagyon.
23/45 anonim válasza:
Ha tanít, csak úgy menj bele, ha vállalod, hogy kirúgják miattad. Oktatásban alá-fölérendeltségi viszony miatt nem lehet kapcsolat tanár és diák között.
24/45 anonim válasza:
Ekkora korkülönséggel a pasi valószínűleg csak szexet akar. Ha te is csak szexet akarsz, akkor okés. Én 27 vagyok, de már én sem járnék 18 körüli lánnyal, max szexelnék, de komoly kapcsolathoz túl nagy az érettségbeli különbség.
25/45 anonim válasza:
Tanar helyében csakis megdugnalak, majd ha talalok normalis not, akkor azonnal elhagynalak.
Eszed nincs, de hiaba magyarazok neked, csodat nem kell varnod.
26/45 anonim válasza:
Jaj de naiv vagy kislany. Csak dugásra fogsz kelleni neki, ne varj gyertyafényes vacsorakat es ehhez hasonlokat.
27/45 anonim válasza:
Nem te vagy az első akinél kezdeményezet.
28/45 anonim válasza:
És miért baj az ha csak dugásra kell neki.
Lehet , hogy a kérdező is csak azt akarja hogy valaki jól meg dugja. A mostani 18-20 éves csajok olyan tüzesek hogy nem bírni velük.
Hála a sok hormon készítménynek amit adalékként a kajánkba tesznek
29/45 anonim válasza:
Az embereknek nem tetszik úgyse semmi! Azt tedd amit szeretnél! Nem roszabb a korkülönbség mintha túlsúlyos, alacsony vagy egyéb lenne...nem is beszélve a sok azonosnemű parokról, ami botrány! Legyetek boldogok!☺️
30/45 anonim válasza:
A tanárbácsi után lehetek én a következő?
Igaz én csak 19 évvel vagyok idősebb nálad.
Amúgy a 28-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!