Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként a 23 évvel idősebb tanárommal összejönni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 22:11
11/45 A kérdező kommentje:
szülőknek ezt hogy lehet tálalni, hogy a pasim és apám között csak 3 év a korkülönbség, anyám meg egy évvel fiatalabb is nála?
2021. okt. 10. 22:38
14/45 anonim válasza:
Hát ilyenkor teljesen normálisan kell tálalni, mintha egy ugyanolyan korú új pssidat mutatnad be, és TELJESEN normális visszajelzés, hogy ha a szüleid meglepedődnek, akár kiborulnak, túl kell élni, egy idő után megnyugszanak. Ha láttad a friends-et abban is a Monica-Richard ügy is ilyen volt. Meglepődtek, majd lenyugodtak.
15/45 A kérdező kommentje:
14
nem tudom kit nézel hülyének, szüleimet nem kéne, de beadni, hogy egy 40 feletti barátom van, ráadásul oktatóm, úgy, mintha 19 éves lenne...
2021. okt. 10. 22:54
16/45 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel.
Azt csinálsz amit akarsz elvileg ez egy szabad ország.
17/45 anonim válasza:
#14es vagyok
Figyelj, nem mondtad el az egész storyt, én csak azt mondtam ez lenne legrosszabb esetben. Mar bocsi, de te kertél segítséget, aztán meg te akadsz ki, gratulálok.
18/45 anonim válasza:
Amúgy meg #16osnak igaza van, szabad orszag, szabad vagy, azt csinálsz amit akarsz
20/45 anonim válasza:
Ha tanít, akkor nem hiszem, hogy bele kéne menni, addig amíg tanít.
Utána már oké. Elmeséled nekik és ennyi. Nem nagyon kell túl bonyolitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!