Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Korosztályomnál nincs sikerem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korosztályomnál nincs sikerem , lenne esélyem idősebb lányoknál?16F

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Kissé kitűnök a tömegből mert visszafogott , csendes vagyok. Olvasok, festek és hobbiból focizok is. Más öltözködési stílusom van mert én a klasszikus férfi stílust szeretem , manapság meg a csillogó villagó ruhák a menők.

Egyszerűen a korosztályomban nem tudok ismerkedni sajnos mert nem vagyok elég népszerű meg hangos. Az a kérdés hogy ilyen fiu mint én lehetne esélyem idősebb lányoknál 17,18,19 éveseknél és ha lenne mégis hogy próbálkozzak náluk mert már nagyon vágyom a szerelemre

2021. aug. 23. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem lenne esélyed, írj rájuk és kezdeményez, ismerkedj.
2021. aug. 23. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a csendes visszafogott fiúk nem jönnek be..
2021. aug. 23. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha korosztályodban nincs, feljebb még kevesebb lesz. Inkább lefelé menj.
2021. aug. 23. 02:30
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
#3 A saját korosztálya a 14-17 évesek, 14-nél lejjebb hova menjen már szerencsétlen? Akkor inkább próbálkozzon 1-2 évvel idősebbekkel, a visszafogottabb fiúk egyébként is sokszor jóval értelmesebbek, érettebbek a koruknál, tehát nem esélytelen a dolog.
2021. aug. 23. 04:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen a korosztályomban nem tudok ismerkedni sajnos mert nem vagyok elég népszerű meg hangos."

Szerintem kicsit félénk vagy. Légy magabiztosabb és menni fog. Én is hasonlóan csendes vagyok, de ez nem zár ki semmit. Felesleges idősebbekkel ismerkedned, amíg nem teszed magad helyre.

17l

2021. aug. 23. 07:38
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Az idősebbek nem fogják díjazni, hogy ennyire lenézed a korosztályod. Ez minden korosztályban elég nagy red flag :/

19L

2021. aug. 23. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
A tini lányok nagy részének nem jönnek be a csendes visszahúzódó fiúk. 25 év alatti lányoknál óriási hátrány, persze lehet így is barátnőd de sokkal nehezebb
2021. aug. 23. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Hogyha úgy gondolod, hogy azért nem megy, mert nem vagy elég hangos, akkor mért nem változtatsz ezen? Tudom, nem egyszerű. Először juss el oda, hogy legalább ismerős társaságon belül merj megszólalni, mmert amíg ez nincs meg, addig idegenekkel se fog menni.

Ha nem változtatsz a saját gyengeségeiden, akkor csak a hasonló gyengeségekkel rendelkező lányoknál lesz esélyed. Így csak olyan lányoknál lesz esélyed, akik hozzád hasonlóan, csendesek, ami hosszútávon nem fog jót tenni, hiszen nem fogtok tudni nyíltan és őszintén beszélni egymással.

(És ez nem korosztálytól függ, mert egy hangosabb, bátrabb fiúnak mindig is több esélye lesz nálad, mert több mindent oszt meg magáról, így könnyebb megismerni, amivel sokkal hamarabb tudja elérni, hogy a lányok vonzódjanak hozzá.)

2021. aug. 23. 08:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

A csendes,visszafogott részt nem úgy értem hogy ülök egy helyben és kussolok , úgy értem hogy az iskolában szünetben szépen csendben beszélgetek és senkit se zavarok. A legjobb barátaim körében már én is felszabadultabb vagyok. Ne higyjétek hogy félős vagyok.A korosztályomat meg nem nézem le mert minden barátom velem egyidős , én csak azt mondtam hogy társkeresésnél nem tudok kijönni a korosztályommal

2021. aug. 23. 11:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, max 18 évesek állnak le a magunkfajtával. Ha tényleg érett vagy annyira, és nem úgy nézel ki mint egy 10 éves, akár még össze is jöhet egy idősebbel:)
2021. aug. 23. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!