Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Eddig csak a pár idősebb lányok jöttek be, mert sokkal okosabbak, érettebbek a kortársaimnál, és testileg is jobban vonzanak. De őket sajnos én nem érdeklem, túl fiatalnak tartanak :/
Szerintetek mit tegyek? Van náluk esélyem?
2021. jún. 2. 21:16
1/9 anonim válasza:
Alapból ez normális, de te úgy tűnik még pluszban idealizálod őket, valószínűleg mert elérhetetlenek és távolról úgy tűnik felnőttebbek. Nem okosabbak, csak valamivel tapasztaltabbak, majd megtudod mi a különbség. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez a normális, szinte az összes osztálytársam fiatalabbal van
2021. jún. 2. 21:44
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, fiú vagyok
2021. jún. 3. 06:37
5/9 anonim válasza:
Szerintem pedig minden korosztályban vannak okosak és buták is, nem szabad általnosítani.
6/9 anonim válasza:
hidd el van akik direkt arra mennek, hogy fiatal vagy. Én akárhány nálam 20+ évvel idősebbel beszélek (vagy 15+), már ha megadják a lehetőséget a beszélgetésre, mindig a gyerekes hülye énemet adom, persze tudni kell mikor kell komolynak lenni, de általában mindig hülyéskedek mert így lehet őket abba az állapotba hozni amit már évek vagy évtizedek óta nem éltek át, a gyerekkor szabadság és felelőtlenség érzetét. De ennek az a hátránya hogy sokszor túl jól megkedvelnek és a sima szextől már többet akarnak :D A legtöbbnek van már gyereke, elvált, gondolhatod mennyire unalmas és sivár élete van. Én nekem meg se kutyám se macskám semmire sincs gondom. Nem állítom hogy több száz ilyen volt, ahogy te is állítod elég ritka, de amik voltak egyik se mondta hogy gyerekes idióta lennék, pont erre volt szükségük. Szóval ha te az a komoly, színházba, könyvtárba járós fiatal vagy, akkor tényleg megvagy lőve, hacsak nincs 30 centis péniszed, nem nagyon tudsz labdába rugni a milfeknél, maximum azoknál a takarítónő kinézetűeknél :D Vagy legyél rosszfiú, vagy egyedi, és sikered lesz. Sajnos muszáj szerepet játszani manapság az élet minden területén
7/9 anonim válasza:
Magyar égen magyar isten, egy jó MILF -nek párja nincsen.
Te ehhez vonzódsz, nincs ezzel baj.
8/9 anonim válasza:
mennyi idős vagy, ha szabad kérdeznem?
9/9 A kérdező kommentje:
16
2021. júl. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!