Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy fiút, de ő egy nála 10 évvel idősebb nőbe szerelmes, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú velem korú (18 évesek vagyunk), akivel alakult valami, aztán elkezdett hajtani a bátyja ismerősére, aki egy 30 körüli csaj és állítólag "szerelmes belé". Nekem a szívem szétszakad, annyira szeretem ezt a fiút, nem tudom, mit tehetnék:(2021. júl. 10. 19:41
2/4 anonim válasza:
Fiatal vagy, vagy időd arra (van időd?), hogy megvárod, amíg szétválnak az útjaik.
Viszont (és inkább ezt ajánlom a figyelmedbe), ha már kezdett alakulni köztetek valami és ő lemondott rólad a másik nő miatt, akkor hidd el nekem, hogy semmi értelme várni a fiúra. Tüntess el mindent, ami rá emlékeztet, verd ki a fejedből. Gondolj arra, hogy ha most megcsinálta veled, bizonyos idő után ismét megtenné. Gondolj csak ebbe bele!
3/4 anonim válasza:
igaza van a 2-nek, küzdened kell nem elmenekülni ! ha enm küzdött az elején akkor biztos azért választotta a másik rifkét , mert az magabiztos határozott volt nem szende szundi, cselekedni kell lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!