Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes lettem egy nálam...

Szerelmes lettem egy nálam egy évvel idősebb lányba aki (tegyükük hozzá) messze is lakik. Mi a teendő? [13/F]

Figyelt kérdés
Ismerem a hugát akivel egy idős vagyok és jóba is vagyok vele. Ő a legjobb barátom amióta ismerem. Alig egy hete be jelölt a nővére aki nagyon szép.Elsőre meg tetszett. Utánna el kezdtünk beszélgetni és azt mondja hogy nagyon kedves és jófej vagyok. Amikor el köszön akkor küld egy szivet meg egy ;* ilyen smilet. Már volt rá példa hogy becézgetett is. Már egész sok mindent tudok róla és ő is rólam. Nincs pasia sem. De az a baj hogy 100valamennyi km-re lakik es idősebbmint én :( Biztos nincs belém zúgva :D Fb minden képét like-olták ugy 100-200 an szoval biztos sokan buknak rá még rajtam kívül. Elmondása szerint nem tetszik neki senki. És az előbb nem mondtam hogynagyon kedves azt is illik hozzá tenni! :) Már pár napja egész nap rajta járt az agyam és úgy érzem szereretem. De olyanjó a BARÁTI kapcsolatunk hogy félek ha meg mondom neki lehet hogy mar nem lesz kedve barátkozni. Te mit tennétek?

2014. jan. 28. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha 100km-re lakik akkor inkább ne mondd el neki...
2014. jan. 28. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Döntsd el, fontos-e annyira neked, hogy belemenj vele egy távszerelembe, akkor is, ha tudod, hogy borzasztóan fog hiányozni? (Szerintem érdemes, jó gyakorlat lesz a későbbiekre, a meg közel lakna és látnátok egymást személyesen is, sok minden akkor sem történhetne még közöttetek.)
2014. jan. 29. 00:57
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy akar e tőlem valamit és ha nem... akkor viszont el mondtam neki.. szerintem van olyan rendes hogy nem tilt le vagy töröl ki ha meg mondom de hát ki tudja... Ti mit tennétek?
2014. jan. 29. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
:D attól ha egy lány udvarias kedves az még nem azt jelenti hogy szeret is meg tetszel is neki. Bocs hogy ezt írom de várj vele még fiatal vagy. ez csak tini kori fellángolás nem szerelem. Higgy nekem 25 éves vagyok tapasztaltabb :D
2014. jan. 29. 14:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Éretem... :D nem mondtam csak kérdeztem :D de azért köszi :)
2014. jan. 29. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
meg tegyük hozá hogy szép és tuti van palija, akor rolam beszelsz
2014. jan. 29. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég bonyolult, mert a távkapcsolat kérdése mellett azt is át kell gondolnod, hogy kockáztatod-e a barátságot. Nyilván van veszélye, mérlegeld hogy mennyire régi ez a barátság. Ha még nem mélyült el annyira akkor inkább most próbálkozz. De a küldözgetett szívekre teljesen ne alapozz, ez még nem teljesen egyértelmű. Manapság.
2014. jan. 29. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:
aham.. nincs palija am :DD igazából csak egy hete ismerjük egymás... de nagyon biropm és állítólag ő is engem! meg kérdeztem hogy mit szeret bennem. erre azt mondta hogy jófej vagyok. kedves,megértő.és jófejm meg jófej + jófej :D aztán vissza kérdezte. írtam szívből 1oldalt hogy mert szép -és ez nem lényeg-meg aranyos,kedves,cuki :) stb. ezt egy oldalba :D aztán az írta hogy "Aztaaa ez de cukiiii*-*-*-*-* de aranyoos vagy köszi :);*<3Most komoly bele pirultam a zoknimba :DD " nem q*vás meg nem is beképzelt,csak szimplán jófej.. és azt mondja hogy szeret velem beszélni nagyon.. mag "Kár hogy a leges leg jófejebbek mindig messze laknak :(( "
2014. jan. 29. 19:07
 9/10 anonim válasza:
a távkapcsolat szar. Szerintem ne próbáld meg. Mármint oké egy távkapcsolat más 13 évesen és más 20 évesen de szerintem sehogy se jó. És a facebook szerelemnek mi értelme?(:
2014. jan. 29. 21:01
 10/10 A kérdező kommentje:
ez az :DD Rá jöttem hogy többet ér mint jó barát és nem akarok tőle már semmi mást :)
2014. jan. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!