Egy idősebb nőt (35-50) érdeklik a fiatalabb (~20) körüli srácok?
Hallom itt-ott, hogy csinálta valaki valami időssel, és én is elgondolkoztam már rajta, de aztán eszembe jut hogy OMG vajon akkor anyám is csinálná velem egykorúval? :D Szóval én nem nagyon értem ezt, mert ugye a férfiakat általában a fiatalabb csajok érdeklik, a nőket meg az idősebbek. De eljön az a korszak amikor ez változik?
Jah és a kérdésben nem konkrét nőre gondolok, hanem úgy általánosságban, vagy esetenként.
Nem mindegy, hogy az a nő 35 vagy 50. Egy 35 éves nő simán nézhet ki úgy, mint egy huszonéves lány. Szóval egy harmincas nőnek szerintem nem olyan nagy szám, ha huszonéves párja/alkalmi partnere van. És egy huszonéves srácnak is tetszhet egy harmincas nő.
Én is harmincas nő vagyok, nekem fiatalok a huszonéves srácok nagy része, mert még olyan kisfiúsak, de aki férfias annál nem gondolok arra, hogy hű de fiatal vagy fiatalabb nálam.
És persze nemcsak a külső számít. Mint ahogy a nők is szeretik az idősebb férfiakat, mert komolyabbak, mások, a fiúk egy részének is imponál egy idősebb nő, aki magabiztosabb, önállóbb, mint egy kis fiatal.
Én is "ismerkednék"időseb nőkkel, de nem taéálok olyat, 27 évesen :(
Ha itt lenne, rám irhatna...
hát öhm utolsó, vannak ilyen társkereső oldalak, ahol akadnak ilyen idősebb nők, és nem feltétlen pénzért ismerkednének csak :D
Amúgy azért nehezebb szerintem az idősebb korosztályú nőknél nyitni, mert félelemmel telít el, hogy úr isten ha nem jön össze, akkor mindenkinek szétkürtöli, és még a család is megtudhatja, és szégyenben leszek, mert ugye nekik jóval nagyobb az ismerősi körük. Van valami különösebb dolog, ami ilyenkor jellemző rájuk, amikor "nyitottak" felénk?
Szexoldalakon általába fake profilok vannak. Engem jobban érdekelne a 'szomszéd anyuka' tipus
3-as voltam
Szerintem, ha két ember elvárása közelít, akkor a dolog működik. Az, h 10 év korkülönbségért dobnak egy szerelmet vagy éppen kölcsönösen jól érzik magukat egymással...
Emberekről beszélünk, a korosztályodba tartozóak is cinkelhetnek simán ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!