Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Story lent.
Sziasztok!
Összejöttem egy fiúval és tudtam hogy szeret..én is szerettem őt.(Ő vallotta be hogy szeret leírta hogy ,,Igazából én nagyon nagyon nagyon szeretlek tudom, hogy már ez lenne a harmadik kapcsolatunk és tudom, hogy nem lesz a válasz de leszel a barátnőm?") na szóval ezt írta...visszamentünk a suliba, vasárnap lett volna hogy 1 hónapja együtt vagyunk és az osztályomban valahogy kiszivárgott a híre annak, hogy mi együtt vagyunk (nem híreszteltük, semelyikünk nem akarta nagy dobra verni ezt az egészet) és matekon megkérdezte az egyik osztálytársam tőle hogy együtt vagyunk e még és letagadott..tudtam, hogy valami nincs rendben, hogy valamit titkol elöttem.Ráírtam, és odavágta, hogy ja amúgy már rég szakítottam..
Teljesen összevoltam törve..gondoljatok bele...
Egész hétvégén a közös dalainkat halgattam és sírtam az ágyban.
Na szóval ez egy pénteki napon történt.És vasárnap az én és az ő családja együtt ebédelt volna...szerencse, hogy beteg lettem, így nem mentem el.(eléggé kínos lett volna)
Ma, az iskolában elmentünk egy előadásra és előttem ült és visszafelé előttem ment.Én konkrétan levegőnek néztem őt.És matekon látta, hogy nem vagyok jól, mégsem jött oda és mégsem volt benne annyi lelkiismeret, hogy odajöjjön hozzám és megkérdezze legalább hogy "csá mizu"
Szerintetek tényleg szeretett vagy én csesztem el?
Majd elmúlik, ne aggódj.
Adj magadnak időt.
Addig meg kitartást!
Ha valamikor egy fiúnak azt mondod, hogy "vége", de ő csak udvarolgatna, akkor mit gondolnál róla? Lenne értelme annak, hogy tovább ostromoljon? Ugye, nem. Nahát, Te se vágyódj utána. Tekintsd úgy, hogy részéről vége, részedről pedig semmi értelme pazarolni az idődet és energiádat rá.
Sajnálom...
5, Köszönöm<3
6, Neked is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!