Miért csinálják ezt? A story lentebb van.
Figyelt kérdés
Próbálok röviden fogalmazni..szóval a story az annyi, hogy a suliba egészen idén márciusig nagyon jóba voltam 3 lánnyal..tényleg mindenhol együtt mentünk így négyen..imádtuk egymást. Voltak közös programok meg minden szokásos dolog egy barátságban. Majd bezártak a sulik és jött ez a karantén. Az elején még jó volt minden..beszélgettünk de nem taliztunk a vírus miatt. Aztán kb május végén valami megváltozott. Hívtam őket hogy talizzunk, mert enyhült a vírus egy kicsit. Nem írtak vissza... aztán egyszer beszéltünk és aztmondták hogy őket majd nyáron engedik el(ez még májusban volt)Majd rá pár nappal rá írtam az egyikükre, hogy hogy van, mizu vele meg ilyenek. Nem írt vissza, viszont látta. Ez nagyon rosszul esett. Aztán szintén májusban látom instagram storyban, hogy ők hárman voltak egy csomó helyen és mennyire jól el vannak nélkülem...eszükbe se jutottam..itt hatalmasat csalódtam bennük....és itt nem a féltékenység...csak én mindig hívom őket mindenhova, és aztmondták csak nyáron mehetnek ki a házból, erre már tavasszal mennek ide-oda...és kicsit szar volt hogy ezt kapom visssza tőlük...A három lánybol az egyikkel jóba vagyok, imádom vele sokat taliztam, megkérdeztem tőle, aztmondta nem tudja mi bajuk van velem a másik kettő lánynak mert amikor hármasban voltak nem beszéltek rólam. Azóta semmi nem változott a másik kettő lány letiltott mindenhol. És ez idegesít a legjobban, semmit nem tettem ellenük sőt még ők voltak a végén bunkók! Nem értem! Miért csinálják ezt?😩2020. júl. 2. 18:30
2/3 A kérdező kommentje:
Nem
2020. júl. 2. 18:37
3/3 anonim válasza:
Hát nem értem akkor😮 ha fiu lennél akkor talán mert tetszel nekik es osszevezstek rajtad. De igy cska az a tippem maradt h megtudtak rólad valamit ami lehet hogy igaz lehet hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!