Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nincsem hangom 3 napja, mit...

Nincsem hangom 3 napja, mit csináljak? Magy. Lentebb

Figyelt kérdés

Elkaptam valamit múlt pénteken, már szombaton fájt a torkom, azóta is fáj, belső lázam van, rekedt voltam szerdàig, majd csüt. óta nincsen hangom, és hurutos köhögésem van. Amit szedek:aspirin+c pezsgőtabletta, Acc pezsgőtabletta napi 3xszor, Flektor rapid por naponta 2x, mézes tea, paxirasol napi 2x, éjszakára Libexin. Orvoshoz azért nem szeretnék menni, mert antobiotikumot adna, és mindig rosszabbul lettem tőle, mint voltam, annak ellenére, hogy probiotikumot szedtem. Konkrétan gombát váltott ki nálam, egy másiktól (augmentim) a végbelem gyulladt be, egy megint másik alkalommal egy szemtől hasmenést kaptam, mikor felet vettem be, azonnal kihánytam. Akkor fogadtam meg, hogy soha többé antibiotikum.

Étvágyam van, kicsit gyengébb vagyok a sok köhögéstől, de ez a némaság 3 napja megőrjít, mert nem tudok dolgozni. Mit csináljak?

2017. máj. 6. 17:59
 1/4 fabijoe válasza:
Menj orvoshoz, és mondd el neki, amit itt leírtál.
2017. máj. 13. 06:15
 2/4 fabijoe válasza:
Menj orvoshoz, és mondd el, vagy ha semmi hangod nincs, írd le neki, amit itt leírtál.
2017. máj. 13. 06:16
 3/4 fabijoe válasza:
Ha semmi hangod nincs, írd le az orvosnak, amit itt leírtál.
2017. máj. 13. 06:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen elmentem az orvoshoz, de már miután visszajött a hangom. Elmondtam mindent és csak antibiotikumot tudott adni. Most várom a mellékhatásokat ....

Eddig beszedtem egy levéllel már, napi 4-et kell, és hátra van még 20 db, 5 nap, napi 4x1 tabletta ....

2017. máj. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!