Ha már feketedik, lilul a talpi szemölcs az jót jelent? Folytassam a kezelést? Volt valakinek ilyen? Részletek lentebb.
Figyelt kérdés
A link alatt lapozva a szemölcshöz (4.) - így néz ki pár talpi szemölcsöm 1,5 hónapos kezelés után. Folytassam a kezelést vagy hagyjam száradni és kieshet (mert az egyiknek a széle kezd elválni és száradni)? Akinek volt már ilyen, kérem írja meg tapasztalatait!
2014. jan. 10. 11:05
1/17 anonim válasza:
Azért ilyen az a terület ,mert már "elhalt". Most azt csináld,hogy amit le tudsz vágni belőle anélkül,hogy fájna,vérezne, vágd le egy kis ollóval. Utána meg fogod látni,hogy az aljában van-e még szemölcs,ha igen akkor kezeld tovább. Egy idő múlva az a terület is ilyen lesz és az egész szemölcs szépen "kifordul".
2/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hír, hogy elhalt :-) Köszi a választ!
2014. jan. 10. 14:25
3/17 anonim válasza:
Szívesen! A te érdemed. Ha valaki jól kezeli,akkor így tűnik el szép lassan.
4/17 A kérdező kommentje:
Az acetocaustin szer elfogyta után most házi praktikához folyamodtam (az acetocaustinnal azért haladtam a szemölcsökkel). Minden este reszelt fokhagymát teszek a szemölcsökre (jó büdös :S ) és leragasztom azokat, majd follpackkal betekerem. Minden este cserélem a kötést, ma este kerül fel az 5. Először nem mertem akkor a lilákra tenni, de végül keveset tettem. Másnapra az egyik lila teteje teljesen lejött - magától - sajnos alatta még van egy pici a szemölcsből, úgyhogy folytatom a kezelést. A fokhagyma hatására tegnap este az egyik szemölcshalmazomról nagyon vastagon jött le a bőr, halványan mintha kezdeném a fekete pontokat ott is látni. Azért is írtam le, hátha segít valakinek a tapasztalatom. Majd még megírom mi lett a fokhagymás kezelés vége (több helyen 1 hetet írtak, hogy elég, de egy helyen 4 hetet - mivel nekem évek óta vannak a szemölcsök, így valószínű 4 hét is lesz).
2014. jan. 12. 19:41
5/17 anonim válasza:
Ha van türelmed,biztos,hogy sikerülni fog. És sokkal jobb így megszabadulni tőle,mint műtéttel,kaparással,fagyasztással.
6/17 A kérdező kommentje:
Egy volt amikor azt befagyasztották és jött a rémálom, megsokszorozódott és lett rengeteg, úgyhogy muszáj kitartonak lenni, mert szerintem így a biztos, hogy rendesen ki lesz írtva, és talán soha többet nem lesz.
2014. jan. 12. 21:23
7/17 anonim válasza:
Én Vérehulló fecskefűvel kezelem. 3 napja használom és már most fekete, szerencsére gyorsan sikerült ezt elérnem. a módszerem az, hogy este bekenem fülpiszkálóval az összes szemölcsöt, majd sebtapaszt rakok rá, amit előtte szintén vérehulló fecskefűvel bekenek és így egész éjjel rajta lehet a szer. Minden este újat rakok fel. Nekem eddig bevált! :) Sok szerencsét!
8/17 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan múlik. A talpadon van neked is? Mióta?
2014. jan. 14. 16:54
9/17 anonim válasza:
Nekem sajnos a kezemen van, ami ég zavaróbb ugyanis azt mindenki látja és így elég idiótán nézek ki, hogy az egész kezemen sebtapasz van :D a lábamon sajnos tyúkszem van, de azt ugyanígy kezelem. Beáztatom a lábamat, aztán lereszelem, bekenem vérehulló fecskefűvel és átáztatoss fecskefüves sebtapasszal leragasztom. A tyúkszemet nehezebb eltüntetni, és még ráadásul fáj is, és terjed. Nagyon zavaróak ezek a bőrbetegségek. Remélem nyáron már viselhetek szandált, és papucsot! :)
10/17 A kérdező kommentje:
Igen, megértem a szandit... Én meg alig várom, hogy zokni nélkul lehessek, mert most éjjel-nappal zoknit hordok, nehogy megferőzzem a család többi tagját. 1 hét fokhagymapakolás után jön a vérehulló nekem is, mert bár előrébb vitt a fokhagyma, de máshova is került előle (labujjam nem szemölcsös részére) ahol kimarta - vízholyagos lett.
2014. jan. 15. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!