Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha már feketedik, lilul a...

Ha már feketedik, lilul a talpi szemölcs az jót jelent? Folytassam a kezelést? Volt valakinek ilyen? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

A link alatt lapozva a szemölcshöz (4.) - így néz ki pár talpi szemölcsöm 1,5 hónapos kezelés után. Folytassam a kezelést vagy hagyjam száradni és kieshet (mert az egyiknek a széle kezd elválni és száradni)? Akinek volt már ilyen, kérem írja meg tapasztalatait!

[link]

2014. jan. 10. 11:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A talpadon tuti, hogy tyúkszem van és nem szemölcs? Csak mert írtad, hogy terjed, amit a szemölcs szkott, a tyúkszem nem fertőz. A talpi szemölcs, ami még nincs kezelve és a tyúkszem szinte teljesen ugyanúgy nez ki. Érdemes a keresőbe képeket nézned róla.
2014. jan. 15. 13:28
 12/17 A kérdező kommentje:
De mondjuk hibázni nem tudsz, mert mindegyikre jó a vérehulló.
2014. jan. 15. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Igazság szerint az ilyen kezeléseket úgy kell csinálni,hogy egy ragtapaszra egy akkora kis "ablakot" vágsz amekkora szemölcs vagy tyúkszem. Ezt ráragasztod és csak a kis "ablakra" teszed a szert,amit használsz. Ezzel szoktuk védeni a környező ép bőrt.
2014. jan. 15. 18:14
 14/17 anonim válasza:
Hallottam, hogy a fokhagyma tényleg kiváló "gyógyszer". Én még nem próbáltam, de ha esetleg újra kiújulna a szemölcs, akkor azzal fogok próbálkozni. A zoknis eset nálam is megvolt és megvan :D utálom már én is, még jó, hogy most nincs az a nagy meleg...:D
2014. jan. 15. 22:06
 15/17 anonim válasza:
Én is keresgéltem, hogy lehet, hogy szemölcs, de sajnos nagyon fáj ami a tyúkszemre utal, és bőrgyógyászhoz is elmentem. Ott azt mondták, hogy használjam a vérehulló fecskefüvet és ha 1 hónap múlva nem használ akkor menjek vissza. Ahogy az előttem író írta, csak a szemölcsöt kenem be ezzel a szerrel és csak oda rakok átitatott sebtapaszt, hiszen tudom, hogy a bőröm többi része ép. Reméljük, hogy mndenkinek mihaamarabb elmúlnak a bőrproblémái.
2014. jan. 16. 11:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Holnap kezdem én is a vérehulló fecskefüvet, mert a növényről kiderült, hogy mikor virágzik, akkor van a szárárnak leve, én így hiába kaptam gyökerestől, abba szinte semmi lé nincs :( Ma beszereztem a növény ecsetelős formáját, remélem használni fog és végleg kiírtja és megszabadulhatok már vége ezektől a fránya szemölcsöktől. Akinek hatott a vérehulló fecskefű, örülnék ha megosztaná (mennyi ideig kezelte, talpán vagy kezén volt-e a szemölcs)! :)
2014. jan. 17. 20:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Használt a vérehulló fecskefű oldat? Eltűntek a szemölcsök?
2014. febr. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!