Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem feltörte a Facebook fiókom, mit csináljak vele? (a story lent)
Figyelt kérdés
Már több hónapja szakítottam vele de nem bírta feldolgozni és utána Kiderült hogy sikerült feltörnie a fiókom. Amint ezt megtudtam megváltoztattam a jelszavam de aztán Késöbb jött egy új fiú aki szerelmes belém de az exem már rögtön tudta ezt mikor másnak nem is mondtam el csak Facebookon beszéltem azzal a fiúval. Az is Kiderült hogy valaki az egyik barátnőm fiókjával irogatott avval a fiúval aki szerelmes belém de rá lehett jönni hogy az exem volt mivel ő szokott úgy írni. Ezt hogy lehet megakadályozni?2016. jún. 12. 10:47
1/5 anonim válasza:
Két kigyúrt ukránnal meg kell látogatni és mondani neki, hogy ezt nem kéne.
És még fel is jelented érted.
2/5 anonim válasza:
És miért pont 2 ukránnal? Én is amúgy ukrán vagyok:)
3/5 anonim válasza:
Kérd meg néhány férfirokonodat/barátodat, hogy folytassanak vele egy mélyreható beszélgetést. Én három lányismerősöm zaklatójával beszélgettem el, és a muay thai edzésen kifejlesztett érvelési technikám mindegyiket meggyőzte arról, hogy csacsiság a lány által mondott nemet másként értelmei.
De ez csak tűzoltás: hogyan akadályozd meg ezt? Ne mondd meg a jelszavadat, vagy használj más felületet.
5/5 anonim válasza:
Ha ukrán vagy, akkor olyan nép kell, akikkel nálatok riogatják a népeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!