Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerintem a barátom feltörte az email fiókom?
Figyelt kérdés
Tegnap szembesültem vele hogy valaki 23nappal ezelőtt megváltoztatta a jelszavam..soha senkinek nem adtam meg..pont ezèrt gyanakszom rá mert utoljára az ő gèpèn lèptem be pár hete mert kèrte hogy küldjek üzenetet neki hogy megkapja e mert elvileg nem jó neki..a másik meg hogy mostanaban nagyon furcsán idèz dolgokat a face beszèlgetèseimből2016. febr. 9. 08:03
1/12 anonim válasza:
Csinálj új e-mail címet és a facebookon azt add meg (meg sztem ott is változtasd meg a jelszavadat). Aztán majd kiderül, hogy hogyan reagál rá.
2/12 anonim válasza:
"nagyon furcsán idèz dolgokat"
vagyis alapja van annak hogy más faszát szopókázod :D
3/12 anonim válasza:
Ha kiderül hogy tényleg feltörte szerintem menekülj, nagyon rossz jel az illető személyisége és a kapcsolatotok szempontjából is.
4/12 anonim válasza:
baker te tényleg megcsaltad?
sztem akivel csaltad az tört fel xD
5/12 A kérdező kommentje:
Istenem..soha nem csaltam meg
2016. febr. 9. 13:13
6/12 Trafó1 válasza:
Ne változtasd meg, innentől kezdve úgy befolyásolod és hazudhatsz neki ahogy nem szégyellsz, ha feltörte megérdemli.
7/12 anonim válasza:
Valami bibi van a kérdésedben, mi az, hogy, idézem: "23 nappal ezelőtt megváltoztatta a jelszavam..soha senkinek nem adtam meg.." Ha ugyanis megváltoztatta, akkor te nem tudsz belépni! Ha csak nem az ő által megváltoztatottat használod!
8/12 A kérdező kommentje:
Nem. Be akartam lepni az enyèmmel. A règi jelszót irtam be de kiírta hogy 23nappal ezelött megvaltoztattak. Magyarul nem engedett be.
2016. febr. 10. 06:46
9/12 A kérdező kommentje:
Meg azelott leptem be nala hogy megvaltozott
2016. febr. 10. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!