Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez jogos volt? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogos volt? Vagy csak szerintem baromság?

Figyelt kérdés

Szóval eljött a barátom 5 napra hozzánk. 1 hónapja vagyunk együtt, de ez volt az első, hogy itt aludt. Szüleim elmentek kicsit kikapcsolódni, de tudtak mindenről, meg is engedték. Szóval itt volt a barátom, itt aludt végig. Ő anyuci pici fia igazából, talán emiatt is volt a veszekedés.. Mi főztünk(vagyis én) és folyton kritizálta amit csináltam.. pedig tényleg igyekeztem és szerintem jól sikerült a legtöbb étel. 3 napig ezt csinálta, hogy sós, sótlan, túlsütöttem, nem úgy néz ki ahogy otthon. Szóval mondtam neki, hogy ha annyira nem tetszik csinálja meg magának, vagy menjen haza enni. Erre besértődött, és mondta ugyanolyan hisztis p..icsa vagyok mint a többi 17 éves. Se főzni se mosni nem tudok. Vicc komolyan, kimostam a ruháit, nem lett erős illata, és már mosni sem tudok. Szóval most szakítottunk, és más lányokra írogat.. nagyon felidegesít.

Szerintetek jogosan akadt ki? Kell már ilyen korban mindent annyira jól tudni?(pedig még büszke is voltam magamra, milyen ügyesen csináltam mindent :D)

Szerintem a szakítás túlzás, de lehet benne némi igazság. Mit gondoltok?

2016. jan. 24. 17:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem jogos amit csinált én ilyen esetben csak megjegyeztem volna hogy még van mit csiszolni rajta de ha egyszer nem én főzöm nincs jogalapom kritizálni főleg hogy nem kényszerből hanem szeretetből csináltad :) viszont nagyon nagy előny ha tudsz főzni,mosni stb stb szerintem mindenkinél :D elég taplóan oldotta meg a srác a dolgokat...anyuci pici fia mindig hulye...
2016. jan. 24. 17:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem volt igaza, egy kis gyökér barátod volt már ne haragudj, ha vendégségbe van illene viselkednie
2016. jan. 24. 17:22
 3/24 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan viselkedtél.
2016. jan. 24. 17:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Haver neked csajod volt. Az ilyen kis se****uk gyerekeket akik vinnyognak jobbra-balra úgy szájba törölném,hogy szétesne.Szegény lány igyekszik,hogy minden jó legyen a gyerek meg rinyál fuu te(bocs kicsit kiakadtam).Szóval szerintem jól tetted,hogy szakítottál ezzel a ááá szavakat nem tudok rá.Egyébként ha lány lennék és engem hisztis pi**ázott volna le olyan tockost lőttem volna neki hogy lebénult volna. 16/f és tényleg bocsi :) kitartás találni fogsz normális férfit!
2016. jan. 24. 17:31
 5/24 anonim ***** válasza:
Az utolsóval egyetértek
2016. jan. 24. 17:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Haha :D aranyosak vagytok, akkor mar nem is erzem magam sz.rul, kapja be!! :D
2016. jan. 24. 17:50
 7/24 anonim ***** válasza:
lehet csak hüült :'D avgy komolyba vite, énis anyuci pici fia vagyok :'D
2016. jan. 24. 17:55
 8/24 anonim ***** válasza:
Idióta kis lány :) ő a hisztis p... Nem te xD látod mindenki magából indult ki... Sajnálom hogy nem az én bnőm vagy én imádnám a kajáid :D legközelebb normális srácot válassz ;)
2016. jan. 24. 18:06
 9/24 A kérdező kommentje:
Epp sajtlevest keszitek, meg rizibizit sult hussal, sajttal, szoval gyerteeeeeek es kritizaljatok!! :D
2016. jan. 24. 18:10
 10/24 anonim ***** válasza:
Szakácsnak tanulok,szóval mehetek kritizálni?:)
2016. jan. 24. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!