Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos volt? Vagy csak szerintem baromság?
Szóval eljött a barátom 5 napra hozzánk. 1 hónapja vagyunk együtt, de ez volt az első, hogy itt aludt. Szüleim elmentek kicsit kikapcsolódni, de tudtak mindenről, meg is engedték. Szóval itt volt a barátom, itt aludt végig. Ő anyuci pici fia igazából, talán emiatt is volt a veszekedés.. Mi főztünk(vagyis én) és folyton kritizálta amit csináltam.. pedig tényleg igyekeztem és szerintem jól sikerült a legtöbb étel. 3 napig ezt csinálta, hogy sós, sótlan, túlsütöttem, nem úgy néz ki ahogy otthon. Szóval mondtam neki, hogy ha annyira nem tetszik csinálja meg magának, vagy menjen haza enni. Erre besértődött, és mondta ugyanolyan hisztis p..icsa vagyok mint a többi 17 éves. Se főzni se mosni nem tudok. Vicc komolyan, kimostam a ruháit, nem lett erős illata, és már mosni sem tudok. Szóval most szakítottunk, és más lányokra írogat.. nagyon felidegesít.
Szerintetek jogosan akadt ki? Kell már ilyen korban mindent annyira jól tudni?(pedig még büszke is voltam magamra, milyen ügyesen csináltam mindent :D)
Szerintem a szakítás túlzás, de lehet benne némi igazság. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!