Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? (Van egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Van egy lány story. )

Figyelt kérdés

Szóval, elég hosszú a Story, szóval feküdjünk is neki.

Van egy lány, akivel 1 éve vagyunk osztálytársak, és elég közel kerültünk egymáshoz. Haverok, barátok, utána legjobb barátok lettünk, és tényleg olyanok vagyunk mint a borsó, meg a héja. De én többet érzek iránta, mint barátság. Sokkal. Sokszor arról álmodozom, hogy egyszer feleségül veszem, és együtt öregszünk meg, de neki van barátja. (Egy végzős srác, mi pedig 9.-esek volnánk.) De van egy olyan érzésem, hogy a tag csak kihasználja testileg, általában megfeledkezik a szülinapjáról, névnapjáról, meg az ilyen fontos dátumokról, és emberek előtt még a kezét sem fogja meg, csak ha kettesben vannak. Szerintetek mit csináljak? Ha elmondom neki a véleményen, akkor attól félek, hogy egy életre megharagszik, azt pedig marhára nem szeretném. De azt sem, hogy egy ilyen kis b*zi kihasználja...

2017. aug. 26. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú de ha tényleg szereti a csaj nem fogod vele észrevetetni max megutáltatod magad. Szokj hozzá hogy még a normális csajokat is az ilyenek viszik el ugyan ebbe a szituba vagyok egyszerűen nem látok kiutat...
2017. aug. 26. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne szólj neki ilyeneket

Ha ez a helyzet akkor lehet hamar szétmennek és te akkor megvigasztalod

2017. aug. 26. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha annyira szereted, akkor várjál rá. Vagyis várd meg, hogy a pasi befejezze a sulit, mert akkor általában az emberek többsége szakít olyan helyzetben mikor az egyik fél elmegy a suliból. És ha szakítottak, akkor simán megmondod, hogy szereted és összejösztök. És ha mégse szakít a pasival miután elballagot, akkor tudasd a lányal, hogy szerinted a fiúja kihasználja,mert szerintem nem haragszik meg rád ha elmondod a véleményed,hisz legjobb barátok vagytok. Sok sikert. Majd írj mi lett. :)
2017. aug. 26. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

"Téved, aki azt mondja, hogy nincs fiú-lány barátság, hiszen van, csak az egyiküknek fáj, mikor beszélgetnek."

Ne barátkozz lánnyal, közöld az elején mit akarsz, csúnya vége lesz, saját tapasztalat.. mondjuk mindenki a saját bőrén tapasztal, de én nem teszem többet 😉

2017. aug. 26. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon szurkolok nektek, mert értelmes srácnak tűnsz!! :)

És gondolom azt sem akarod, hogy a barátságotok rámenjen, mert nem tudod, hogy mit reagálna, de lépni akarsz valamit, csak nem tudod, hogy mit, ahj nagyon nehéz lehet. :/

Szerintem nem fog megharagudni, szóval én megpróbálnám elmondani neki, hogy hogy érzek.

2017. aug. 26. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Hét ja, ez mind szép, és jó, de addig még van 1 kerek év, hogy a tag elballagjon, és nem akarom ölbe tett kézzel nézni azt, hogy kihasználja.
2017. aug. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!