Mit csináljak szerintetek? A story lent van.
Figyelt kérdés
Nos, nekem van egy nagyon jó fiú barátom akivel kb. tavaly nyár óta jóban vagyunk sokat beszélgetünk.. ugye van neki barátnője..és megtudtam most néhány napja egy olyan dolgot hogy a lány megcsalta őt ráadásul az egyik haverjával..ez a kapcsolat köztük már lassan 1 éves és szeretik egymást..viszont nemtudom hogy elmondjam-e a fiúnak vagy inkább ne szóljak bele mert az ő dolguk? Szerintetek?2020. aug. 6. 20:56
1/8 anonim válasza:
Én biztos, hogy szólnék. Ha később derül ki, még meg is romolhat a viszonyotok amiért nem szóltál neki korábban.
Ilyen esetben nincs olyan, hogy az ő dolguk.
Te nem szeretnéd tudni az igazságot, ha téged csalnának meg?
2/8 anonim válasza:
Nem számít, hogy barátok vagytok. Sajnos ilyenkor a hírvívő lesz először, aki a leb*szást kapja automatikusan. Nem szólnék azt hiszem, nem az én kapcsolatom. Ha szomorú lesz a barátod, akkor majd inkább tegyél meg mindent, hogy felvidítsd. Erre vannak a barátok. Sajnos ilyen dolgokon mindenkinek túl kell esni, de ne te legyél a bűnbak.
3/8 anonim válasza:
Ne kavarj! Senki nem jön jól ki belőle. Valóban az ő dolguk.
4/8 anonim válasza:
Micsoda álszent népség. Én az ótvar megcsalást nevezném kavarásnak. Milyen barát az, aki ezt szó nélkül tűri?
5/8 anonim válasza:
A megcsalás csak annak a hibája, aki elköveti. Ha valaki nem akar belefolyni más magánéletébe pont, hogy nem kavarás, hanem normális távolságtartás. Számtalanszor volt rá példa, hogy végül a jó barát szívott, pedig csak jót akart. Nem érdemes belefolyni, jobb ha az ember csak ott van egy biztos támaszként, amikor szomorú a másik.
6/8 anonim válasza:
Valaki tud ilyen hazugságban élni, valaki nem. Én nem ezt várnám egy baráttól és barátként is őszintén viselkednék.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez az ő dolguk. Ha kiderül akkor is ők oldják meg. Nem láthatsz két ember életébe akkor sem ha a barátod az egyik.
8/8 anonim válasza:
Ha valóban barátod akkor szólj neki. Én is szóltam egy barátomnak mikor a barátnője félrelépett. Hálás volt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!