Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem egyetlen nőbe, és nem akartok mást, de a nő szakított veletek ÜZENETBEN,hogyan dolgoztátok fel anélkül, hogy ne akarnátok végezni magatokkal?
Lehet, hogy kegyetlenül nyálasan hangzik, de szívemből szólva ezt írtam kedvesemnek:
Több... Milliárdan élünk a földöm, több milliárdan élnek, de több millióan is szenvednek.
Annyian vannak, mégis... Vannak akiknek csak 1 személyért dobog a szívük. Ezek az emberek harcolnak, küzdenek az életben, és folyamatosan valami olyat keresnek ami azt az egy személyt esetleg kiválthatja. Ezek az emberek mindegy, hogy mit tesznek. Mindegy, hogy mennyit próbálkoznak boldogak lenni... Mert sosem lesznek igazán azok.
Amikor aludnának, nem tudnak azonnal, nyugalmasan álomba zuhanni, mert mikor minden fény elalszik, az utca zaja elcsendesül, és csak a hold fénye világítja meg szobájuk, akkor érzik igazán azt, hogy a lelkükben egy hatalmas üresség van. Olyasmi méretű melyet nem tudnak megtelíteni semmivel, mert csak egyetlen valami az ami az életüket tökéletessé tenné. Az a kapcsolat. Nem akárkivel, vagy akármivel. Szívük igaz választottjai az egyetlenek akik képesek a világ legboldogabb embereivé tenni Őket.
Ha szerelmes vagy, és adsz csak 1 valós esélyt a kapcsolatnak, akkor érted csak meg igazán, hogy mit jelent az az érzés amit leírtam neked.
Nem akarlak elveszíteni Petra.
Szívemből szeretlek, és nem akarom, hogy így érjen véget a történetünk.
Annyira szeretlek Petra, mert minden zűrös körülmények ellenére, te vagy szívem választottja.
Nem akarok mást, nem is lehet más. Csak te Petra. Kérlek szépen
Senkiért nem érdemes végezni magaddal! Egy életed van csak!
Fel a fejjel.ne görcsölj ,jön más.
9# a halálom értelmem értelmetlen tengődését
8# nem kamu, és nem megszállottság, inkább olyan szerelem érzet ami őszintén tükrözi a hűséget. Én tényleg még szexuális vágy terén SEM gondoltam más nőre.
7# Nem akartam ilyesztő lenni, de aki őszintén volt már valaha szerelmes, csak az tudhatja mit is jelemt szerelmesnek lenni. Addig csak képzelődsz, esetleg túlfantáziálod a "nekem. Tetszik" kapcsolatodat, és bele képzeled, hogy szerelmes vagy, hol ott nem vagy az. Sosem voltál az, csupán elhitetted magadd, de igazából megált a tudomány a "Nekem.tetszik" kategóriában.
6# pont, hogy azt szerette bennem, hogy míg más csak uralkodik a nőkön, addig én valóban szeretem Őt szívemből.
3# Mert mindig is tudtam, hogy megvan rá a hajlama, de lány, a legjobb barátnője közbe szólt a kapcsolatunkba és harmadik félként ringbe szállt Petráért. Olyan óriási előnnyel, hogy a legjobb barátnője már 3 éve.
Petra Bisexuális hajlamú, és a barátnője ezt a hajlamot megerősítette benne és sikeresen a barátnője felé jobban vonzódik mint hozzám. A barátnője folyton tolta az érzelmi töltetet belé + szándékosan megelőzve engem, elvette Petra, és az én életem első csókját VELE.
Petra választott, és a barátnőjét választotta.
2# Te egy érzéketlen barom vagy.
1# kedves vagy, de ha lenne másik, akkor nem ezt írtam volna neki, és ha lenne másik, akkor és így gondolkoznék az már nem szerelem, csupán Nő válogatás lenne.
Édesem, nagyon fiatal vagy még. Ez nem őszinte szerelem, amit érzel, és hidd el, attól, hogy ezt jelezzük feléd, még nem jelenti, hogy a válaszolók ne tudnák, mint jelent egy boldog párkapcsolat.
Túlleszel majd ezen, és később te is látni fogod, mennyire nem egészséges ez a fajta birtoklási vágy, ami most benned van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!