Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettek küzdeni ugyanazért a lányért?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben fogalmaztam meg egy lány felé érdeklődésemet, amit ő összességében pozitívan fogadott, egyelőre abban maradtunk, hogy neki időre van szüksége.
Ezek után képbe került egy másik srác, aki kicsit később tőlem függetlenül ugyanúgy cselekedett, mint én.
A lány ezt elmondta nekem, és nem tudja, hogy mi legyen. Nem tud dönteni, de közeledni sem enged az időre hivatkozva.
Nektek mik a tapasztalataitok olyan helyzetekről, amikor nyíltan tudtátok, hogy nem egyedül udvaroltok?
17/f
2021. júl. 21. 09:44
1/4 anonim válasza:
Ez már rég rossz. Már az "időt kérek" dolognál bukta volt.
2/4 anonim válasza:
Ha van időd - viselkedj a lánnyal szemben úgy, mint eddig, aztán majd dönt a lány. A döntését dac nélkül fogadd el és lépj tovább. Jobbat nem tudok ajánlani.
3/4 anonim válasza:
Próbálkozz a lánynál, hívd el randizni, de ha nem jön, akkor nem érdemes vesztegetned vele az időd.
4/4 Senior Séf válasza:
"közeledni sem enged az időre hivatkozva."
A szerelmet, a vonzalmat nem az idő hozza meg, hanem a személyes jó tulajdonságaid. De ezeket megismerni sincs esélye, ha nem enged közel magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!