Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor először mentél a párodhoz nem izgultál?
Mennyi járás után mentél át/aludtál ott?
Ki aludt kinél először,milyen volt a párod mellett ébredni?Milyen volt az ejszaka hogy a parod ott aludt melletted?
Mikor pettingeltetet/szexeltetek,kinél történt az első?
Először egy városban találkozgattunk, utána pedig mindig hozzá mentünk az ő szállására, de nem aludtam ott akkor még. 1 év után aludtunk együtt először. Nagyon jó volt. Még most is nagyon szeretek vele aludni. Sokkal nyugodtabb vagyok mellette.
P. Sz., nálunk 1 hónap után történt. P. Előbb volt mondjuk.
Nekem ő volt az első, neki pedig nem én. :))
Mi is eleinte a faluban találkozgattunk, 1 hét után hozzájuk be kellett menni, mivel az anyukájának akkor tört el a lába és rohantunk, hogy segítsünk. Szép bemutatkozás volt, segítőkésznek tűntem evvel. Barátom 2 hét után jött át, mert anya meghívta egy vasárnapi ebédre.
Petting 1 hónap után volt, az nálunk történt.
Szx 6 hónap után, akkor aludtunk először.
Nagyon jó volt vele elaludni és vele ébredni. 😍
A mostani párommal azzal kezdtük, hogy ott aludtam és hát volt ott minden :D
Az első párommal viszont azthiszem 3 hónap után aludtam ott, de úgy a második hónapnál már nagyon ment a petting meg ilyenek :D
Én mindig izgulok, ha új emberről van szó, pedig már 20 éves vagyok, de ez egészséges :D
Mi kb két hónap járás után mentünk át a másikhoz, bemutatásra. Először a barátom aludt nálam, ekkor már fél éve együtt voltunk. Az első pár éjszaka kissé rossz volt, mindketten fetrengősek vagyunk, így kevés hellyel, nem ismervén a megfelelő alvópózokat elég kényelmetlen volt:D
Az első szex barátomnál történt szintén 4 hónap után valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!