Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A exem haverja athìvott magához.Vajon mit akar?17/l
Figyelt kérdés
1 hete szakított velem az exem
Tegnap meg athìvott a haverja H valamelyik délután menjek át dumalgatni hozzajuk
Most képzeljek bele többet vagy nem?!
Vagy ez srácoknak mit jelent?
2021. júl. 6. 11:06
21/30 anonim válasza:
Az is meglehet, hogy megkérte a barátját arra, hogy puhatolja ki, mit érzel iránta, bánt-e Téged, hogy megszakította a kapcsolatot veled. Ha így van, akkor szeretné magát visszakönyörögni.
Nyilvános helyen találkozz a haverjával, semmiképp sem a lakásán.
22/30 anonim válasza:
Ne menj át a haverhoz ! Csak kupakolni akar és Te leszel a legnagyobb K-va ha kiderül !
23/30 anonim válasza:
Borzasztó gáz ahogy viselkedsz, tartásod nem nagyon van... Simán lefeküdnél vele, csak azért nem teszed mert az exed kurvának fog tartani? Erős.
24/30 A kérdező kommentje:
Nem feküdnek le vele
Mert az exem szeretem még sajnos
És tudom hoyg azzal csak megutaltatnam magam
2021. júl. 6. 20:45
25/30 anonim válasza:
Hagyd a fenébe ! Ne foglalkozz vele ! Nálam is bepróbálkozott az exem barátja, de meg sem hallottam, hogy mit hablatyol ! A baráti körükben Te leszel a környék K-ja akit mindenki meg tud dönteni és az exed biztosan arra gondol,hogy jó hogy szakítottatok !
26/30 anonim válasza:
Lehet még fognak várni vagy 2-3-an és meg is erőszakolhatnak. Gondolkozzál már...exed haverja akivel együtt csavarták a spanglit a gettón. Ilyenekkel szóba állsz? Ennyire alul értékeled magad? ne kifogásokat írjál itt nekem, hanem fogadd meg a tanácsom. Nőj fel, és majd 25-28 évesen ráérsz az igazira, addig meg tanulj, ha nem akarsz szalag mellett napi 12órában dolgozni.
27/30 Senior Séf válasza:
Ugyan mit is akarhat egy ivarérett fickó? Talán a Karakószörcsök-Bivalybasznád öregfiúk mérkőzésének második félidejű szögletarányát akarja megtárgyalni veled.
28/30 anonim válasza:
Azt hogy ha felmész hozzá, mindenki tudni fogja hogy könnyű vérű lány vagy. A volt párod csak erre volt kíváncsi, ha felmész hozzá akkor az vagy. Egyébként a melled akarja megfogni
29/30 ede1219 válasza:
"Gondolkozzál már...exed haverja akivel együtt csavarták a spanglit a gettón"
Ezt honnan vetted?
30/30 anonim válasza:
Na megtörtént aminek meg kellet kedves kérdező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!