Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A exem haverja athìvott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A exem haverja athìvott magához.Vajon mit akar?17/l

Figyelt kérdés

1 hete szakított velem az exem

Tegnap meg athìvott a haverja H valamelyik délután menjek át dumalgatni hozzajuk

Most képzeljek bele többet vagy nem?!

Vagy ez srácoknak mit jelent?

2021. júl. 6. 11:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Ba*ni, mit akarna?
2021. júl. 6. 12:38
 12/30 A kérdező kommentje:

Azt írtam az exem haverjanak végül vissza hogy osszefuthatunk én bárkivel beszélgettek szívesen szinte..

Szóval nem beszéltük meg konkrétan hogy én átmegyek!

De lehet ez csak csapda és osszebeszeltek!?

2021. júl. 6. 12:58
 13/30 qkker1 ***** válasza:
100%
Szeretné megmutatni a bélyeggyűjteményét.
2021. júl. 6. 13:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje voltál együtt az exszel?

Egy pár hetes kavarás után nem tartozol elszámolással (én legalábbis úgy tekinteném, és ha pár hetes kapcsolatom lenne, akkor úgy is tekinteném - mi 9 évesek múltunk a párommal és nagyon nagy a szerelem), sokéves kapcsolat után viszont nem ugranék fejest rögtön egy másikba.

Ez esetben hagyd egy kicsit leülepedni a dolgokat!Miért mentetek szét? Csak kiégett, elfáradt a kapcsolat, vagy megcsalás volt valamelyik oldalról?(Ez sem mindegy, szerintem) Javíthatatlan, helyrehozhatatlan a kapcsolat? (Ez meg végképp nem mindegy.)

2021. júl. 6. 13:40
 15/30 A kérdező kommentje:

Bonyolult

Majdnem 1 évig voltunk együtt

Azt mondta kiszeretett belőlem,és ezért szakított O velem

Én voltam az első komoly párkapcsolata ,és nekem is O

Elvettuk egymás szüzességet

Azt mondta H o nem ilyen lányt keres magának,olyat akinek más a felfogása gondolkodása

Aztán meg snaphaten küldte a sírós képeket,tegnap meg H egy másik lánnyal van!

Azért mert engem látott egy másik sráccal és sztem így akár feltekennyé tenni

Mert tégy srác haverommmal mentem találkozni akit a szakitasunk előtt ismertem meg pár nappal barátnőm által.Es mikor megtudta H átmegyek a sráchoz meg megivott pár sört így levezetes kép.

Nem volt megcsalás ,azt mondta rákérdeztem H van e másik lány de nincs azt mondta.

Egész hétvégén pialtunk O is meg én is csak külön másokkal

Ezt a haverjatol tudom H egész hétvégén pialt az exem.

Mindenki akivel beszéltem eddig azt mondta biztos megbánta H eldobott vagy ha nem akkor majd megfogja bánni.

2021. júl. 6. 13:56
 16/30 A kérdező kommentje:

Remélem érthető

Akárhány emberrel beszélgettem és elmondtam nekik Sztorit mindegyik azt mondta féltékeny volt a haveromra

2021. júl. 6. 13:57
 17/30 A kérdező kommentje:

Az exem 18

Azt is mondták H nem áll készen egy komoly párkapcsolatra mert megilyedt

2021. júl. 6. 14:03
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj fel hozzá, találkozzatok egy parkban vagy valahol máshol, de semmiképpen sem lakáson. De saját döntésed
2021. júl. 6. 14:50
 19/30 A kérdező kommentje:
És ha lefekszem vele az exem valószínűleg k*rvanak fog tartani?! Igaz😅🤔
2021. júl. 6. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy csak az exed. De ő biztos
2021. júl. 6. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!