Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A exem haverja athìvott magához.Vajon mit akar?17/l
1 hete szakított velem az exem
Tegnap meg athìvott a haverja H valamelyik délután menjek át dumalgatni hozzajuk
Most képzeljek bele többet vagy nem?!
Vagy ez srácoknak mit jelent?
Azt írtam az exem haverjanak végül vissza hogy osszefuthatunk én bárkivel beszélgettek szívesen szinte..
Szóval nem beszéltük meg konkrétan hogy én átmegyek!
De lehet ez csak csapda és osszebeszeltek!?
Mennyi ideje voltál együtt az exszel?
Egy pár hetes kavarás után nem tartozol elszámolással (én legalábbis úgy tekinteném, és ha pár hetes kapcsolatom lenne, akkor úgy is tekinteném - mi 9 évesek múltunk a párommal és nagyon nagy a szerelem), sokéves kapcsolat után viszont nem ugranék fejest rögtön egy másikba.
Ez esetben hagyd egy kicsit leülepedni a dolgokat!Miért mentetek szét? Csak kiégett, elfáradt a kapcsolat, vagy megcsalás volt valamelyik oldalról?(Ez sem mindegy, szerintem) Javíthatatlan, helyrehozhatatlan a kapcsolat? (Ez meg végképp nem mindegy.)
Bonyolult
Majdnem 1 évig voltunk együtt
Azt mondta kiszeretett belőlem,és ezért szakított O velem
Én voltam az első komoly párkapcsolata ,és nekem is O
Elvettuk egymás szüzességet
Azt mondta H o nem ilyen lányt keres magának,olyat akinek más a felfogása gondolkodása
Aztán meg snaphaten küldte a sírós képeket,tegnap meg H egy másik lánnyal van!
Azért mert engem látott egy másik sráccal és sztem így akár feltekennyé tenni
Mert tégy srác haverommmal mentem találkozni akit a szakitasunk előtt ismertem meg pár nappal barátnőm által.Es mikor megtudta H átmegyek a sráchoz meg megivott pár sört így levezetes kép.
Nem volt megcsalás ,azt mondta rákérdeztem H van e másik lány de nincs azt mondta.
Egész hétvégén pialtunk O is meg én is csak külön másokkal
Ezt a haverjatol tudom H egész hétvégén pialt az exem.
Mindenki akivel beszéltem eddig azt mondta biztos megbánta H eldobott vagy ha nem akkor majd megfogja bánni.
Remélem érthető
Akárhány emberrel beszélgettem és elmondtam nekik Sztorit mindegyik azt mondta féltékeny volt a haveromra
Az exem 18
Azt is mondták H nem áll készen egy komoly párkapcsolatra mert megilyedt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!