Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A exem haverja athìvott magához.Vajon mit akar?17/l
Figyelt kérdés
1 hete szakított velem az exem
Tegnap meg athìvott a haverja H valamelyik délután menjek át dumalgatni hozzajuk
Most képzeljek bele többet vagy nem?!
Vagy ez srácoknak mit jelent?
2021. júl. 6. 11:06
1/30 anonim válasza:
A haverjával milyen kapcsolatban vagy? Mert ha eddig alig beszélt veled, akkor valószínű kezdeményezni akar. De óva intenélek, hogy egyből belemenj egy új kapcsolatba ilyen gyorsan, főleg ha az előző megviselt.
2/30 A kérdező kommentje:
Jóba vagyunk
A közös haverunknak azt mondta H bír engem
2021. júl. 6. 11:13
3/30 A kérdező kommentje:
De igen eddig nem nagyon beszélgetünk
Ha kellet mindig elvitt minket autóval bárhova
2021. júl. 6. 11:14
4/30 anonim válasza:
Ennek tudatában szerintem többet akar mint haverság.
5/30 anonim válasza:
Szerintem is többet akar. Vagy csak szexet, mivel rögtön magához hívott.
6/30 A kérdező kommentje:
És honnan tudom biztosra hogy csak szexet akar?
Átmenjek hozzá? Félek H kínos lenne
2021. júl. 6. 11:37
7/30 anonim válasza:
Szerintem is akar valamit...a szex a valószínű.
8/30 anonim válasza:
5ös vagyok. Hasonló helyzetben voltam 19 évesen. Én átmentem. Szexelni akart az exem legjobb barátja. Mi mást akarna szerinted? Jó az is lehet, h kapcsolatot, de inkább szexet. Te döntésed, h átmész-e. Az is lehet, h az exed is tud róla, h áthívott.
9/30 A kérdező kommentje:
Jaa mert lehet megbeszéltek az exemmel
Hát én meg az exemet szeretem és nem tudom mikor fog elmúlni
És kedves 8as mi lett a vége?lefeküdtel vele?
2021. júl. 6. 11:47
10/30 anonim válasza:
El lehet ítélni, de igen, többször is.érzelmek iránta nem voltak.... Meg is bántam, de nem is. Kettős érzés volt. Az exemmel nem voltunk együtt már, kellett valaki aki megért.. Nem a legjobb módját választottam a dolognak, de ez van. Rég volt. Ha most lenne ez a szitu, akkor nem tettem volna meg. Eltelt azóta 8 év már lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!