Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a srácnak és vajon többet akar? 19/L
Tudom sok hasonló kérdést lehet itt találni, viszont egyet sem találtam ami nekem megfelelő lett volna.
Azt szeretném tudni, hogy a srác, aki nekem bejön többet érez e mint barátság vagy csak kezd
A múltkor voltunk buliba és kevesen maradtunk mi összejöttünk kb egész hajnalig együtt voltunk. Csókolóztunk, ölelgetett, mondta feküdjek le nyugodtan az ölébe és nem nyomkodott a farkával semmi tényleg és nem is próbálkozott komolyabban hogy most akkor dugás vagy valami csak csók és úgy fogtuk egymás kezét mint akik együtt vannak. Sokszor mondta h aranyos vagyok meg néha talán el is állt a szava mikor a szemembe nézett. Dumálunk instán és kérdezget sok sikert kíván a vizsgáimhoz, kérdi hogy megy ilyenek nem csak este ír.
És ha igen hogyan tudnám rávenni úgy h találkozzunk egy randi vagy ilyesmi anélkül hogy én szólnék neki azt akarom hogy ő akarjon minél hamarabb találkozni
Szerintetek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!