Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felnőttbe vagyok szerelmes....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttbe vagyok szerelmes. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az öcsém, osztálytársának az anyukájával jóban van a családom. Hetente van hogy többször is találkozunk, és szoktunk beszélgetni, szeretek olvasni, és ő is, sokat beszélgetünk a könyvekről, egy idő után egyre jobban szerettem, vele beszélgetni és egyszer csak arra eszméltem, hogy állandóan rá gondolok, számolom a napokat, hogy mikor találkozhatok vele újra. Az az érdekes hogy nem kívánom, nem szeretnék vele szeretkezni, pedig a nőkhöz vonzódom, de mégsem... csak a probléma hogy ő 3x éves én meg 20 évvel fiatalabb... egyszerűen megőrít, sokszor gondoltam, bárcsak elfelwjthetném, de mégis annyira szép az egész, még úgyis ha nem viszonozza..... mit gondoltok?

2021. júl. 4. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Tegyél rendet a fejedbe mert vannak gondok. Majd felnősz.
2021. júl. 4. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy?
2021. júl. 4. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem nevezném szerelemnek. De mindenképpen gondolkodj el és tedd rendbe a gondolataid.
2021. júl. 4. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg tinivel megesik. Majd elmúlik.
2021. júl. 4. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak rajongás, semmi baj nincs vele, nem ritka. Semmit nem kell helyreraknod meg rendbetenned. Most készülsz fel lélekben az igazi szerelemre, mert még nem jött el a saját szerelmednek tárgya.
2021. júl. 5. 00:08
 6/9 anonim válasza:
0%
Van egy film kategória amiben ezt a tudásod kamatoztathatod.
2021. júl. 5. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:
De tényleg csak rajongás? Annyira sokat gondolok rá és mindig ha ezt teszem, vidám leszek!
2021. júl. 5. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam annak idején a kedvenc tárgyam tanárnőjével. És két barátnőm az ő kedvenc tárgyuk tanárnőivel. Én még újságkivágást is eltettem, mert pont szerepelt egy Nők lapja címlapján. Kinőttük, nem maradtunk úgy.
2021. júl. 5. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan tanárnőm, aki nagyon vonzott. Gyakorlatilag mindeki átéli ezt.

A 20-30-as tanárnők és anyukák mellett a tini osztálytárs lányok gyerekek.

2021. júl. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!