Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell éreznem, ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell éreznem, ha szerelmes vagyok? Honnan fogom tudni, hogy tényleg azt érzem?

Figyelt kérdés
Kérlek ne azt írjátok, hogy majd úgyis felismerem, ha érzem.

2021. jún. 21. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig fel kell ismerned, mert leírhatatlan érzés. Röviden, tömören: a legfontosabbnak érzed őt, mindig keresed a társaságát, sokszor gondolsz rá. Szerelemnek hívhatjuk, ha a fent leírtak nem csak 5 napig tartanak, hanem mondjuk 5 hónapig.
2021. jún. 21. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
…vagy tovább
2021. jún. 21. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek mást jelent a szerelem.Nem érzi mindenki ugyanazt,ezért nagyon nehez megfogalmazni.

Egyszer voltam szerelmes.Azt ereztem hogy mindenáron meg kell felelnem,az életemet adnam az illetoert akkor is ha nem viszonozna az erzeseim,ha foglalkozott velem akarmilyen szomoru is voltam elotte, utanna iszonyatosan boldog voltam.Zavarba jottem a kozelebe es ugy vert a szivem hogy azt hittem kiugrik.Mindenkire feltekeny voltam akivel akar egy szot valtott."Jozan" esszel kicsit idiotanak tunik de nekem ilyen a szerelem.

2021. jún. 22. 00:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nyugodt vagyok, ugyanakkor túlzottan sokat hülyéskedek talán. Igazán önmagam vagyok (alapból hülyéskedős vagyok amúgyis), nem félek kimondani amit gondolok/érzek, sőt, nyílt lapokkal játszok. Nincsen titkolni valóm az előtt, akit szeretek, maximálisan megbízok benne. Képes vagyok egyszerre kimondhatatlanul szeretni, illetve legalább ennyire őszintén utálni is azt, akit szeretek. Talán ez a kettős érzés az, ami számomra megkülönbözteti a szerelmet más érzésektől és talán ez a kettőség az, ami általánosságban minden valós érzelmeken alapuló párkapcsolatra igaz.
2021. jún. 22. 23:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
En szemely szerint peldaul onnan tudom felismerni hogy szerelmes vagyok, hogyha nem telik el este anelkul hogy ne gondolnek arra a szemelyre, es neha full random ramjon h tok jo lenne most vele lenni, es csak vele akarsz lenni stb., ezt nem fogod erezni egy szamododra semleges lany irant
2021. jún. 27. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hányingert, meg hogy nem bírsz nem vigyorogni, és nem vörösödni, ha meglátod.
2021. jún. 27. 23:50
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Keresed a társaságát, mindent megteszel hogy összefussatok. A közelében érzed, hogy zavarban vagy. Megakarsz felelni neki, reggel mikor készülődsz, miatta akarsz jól kinézni. Mikor meghallod a nevét rögtön felfigyelsz. A szemeddel akaratlanul is őt keresed és addig nem nyugszol, amíg nem tudod hogy hol van.
2021. jún. 28. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor vele beszélsz akaratlanul is elmosolyodsz, szeretsz róla beszélni, keresed a társaságát, érdekel mit gondol rólad, órák hosszát el tudnál beszélni vele, akár este is, ha meglátod, vagy ír, nagyon jó de furcsa érzés is önt el főleg a hasadban :D De én például anélkül érzem olyankor a szívem dobogását hogy odatenném a kezem, rendesen fizikai fájdalmat érzek ha nem beszélünk. Nekem hasonló "tünetek vannak"

Van egy idézet: "Ha felmerül benned hogy csak bele ne szeress, van egy rossz hírem, már megtörtént" :)

2021. jún. 28. 17:06
 9/12 anonim válasza:
100%
Igazából akkor fogod tudni, hogy szerelmes vagy, ha 0-24-ben nézed a telefont, hogy írt-e neked vagy csak szimplán folyamatosan rá gondolsz. De ez szerintem mindenkire különböző módon hathat
2021. jún. 28. 22:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon kellemes érzés. Mindig rá gondolsz, akaratlanul is elképzeled magad vele szituációkba. Állandóan csak vele lennél, rosszul érzed magad, ha arra gondolsz, hogy mással van együtt az illető. Hatalmas szeretetet érzel iránta, és mindent megtennél érte, a szíved hevesebben dobog, ha meglátod, ilyesmik
2021. júl. 14. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!