Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lányba szerelmes egyszerre mit csináljak? pár nap megy ki olaszba! SOS
Tegnap előtt együtt voltunk barátokkal hb-ba és kettesben átbeszéltük a múltat meg, hogy mi történt mostanában. És ekkor említette, hogy belém meg egy olasz lányba is szerelmes (hozzá teszem h olasz a fiú de itt él) És 1 hét móúlva megy ki olaszba egy hónapra, az idő alatt meg össze akar futni a csajjal. De nem akar tőle semmit, mert tudja, hog csak szar lenne nekik. És engem is szeret de engem nem fél annyira elveszíteni, mint a másik lányt (hisz az a csaj rákos volt és igen... meg ugyebár osztálytársak is voltak.) Ami meg még inkább zavar az az, hogy mikor mi a fiúval együtt voltunk a lány bekövetett instán és folyton azt mondta a fiúnak, hogy milyen szép vagyok és mennyire összeillünk.
Szóval valaki tudna valami tanácsot mondani vagy, hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
Nagyon szep!
Elobb adott egy ROZSAT aztan megdugott.
Sokan rozsat nem szoktak adni, szoval tekints magadra ugy mint egy nagyon fontos ember az o szemeben!
Aztan most meg azon filozik hogy kit valasszon.
Ja es nem akar "elvesziteni" = kell valaki aki taplalja az onbizalmat.
Te oszinten mit varsz egy ilyentol? Teljesen vak vagy?
Olasznak azt se hidd el amit kérdez :D
A Spanyol a másik fele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!