Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán másba szerelmes, mit tegyek?
Hali. Van egy lány, aki tetszik. Sokszor van olyan, hogy így egymásra nézünk, meg mindig nevet a béna vicceimen :D. Viszont folyton egy sráccal lóg, irogat vele, és iskolában is az ő társaságát keresi. De azt mondták nincsen barátja (a barátnői, tehát nem teljesen biztos).
Én szeretném elhívni a lányt egy találkozóra, én nem nagyon akarom húzni az időt, hogy ne az legyen, hogy elkések. Viszont még nem akartam most, előtte szerettem volna jobban megismerni (nemrég kezdtünk csak beszélni).
Mit gondoltok, mit kellene tennem? Kérdjem meg együtt e vannak? Vagy csak hívjam el? Esetleg várjak még?
gy jo kerdes: Miert nem a te nyakadban akar logni allandoan, meg veled irogatni meg a te tarsasagodat keresni ahelyett a srace helyett?
Ha ez nem eleg, akkor irj ra nyugodtan neten, hogy akar-e veled talalkozni. Majd ott megkapod a valaszt.
Szerinted, az hogy nem reg ismeritek egymast egy jo indok arra, hogy ne keresse a tarsasagod, ne akarjon veled annyit beszelgetni, ne akarjon veled irogatni ha tetsznel neki?
Csak probalom felnyitni a szemed.
Miért, te ha elkezdesz megismerni egy embert, egyből a nyakába ugrasz, és 0-24 rajta lógsz? Ez nem hiszem, hogy így működik egészséges emberek közt.
Majd ha jobban megismer, lehet velem is így fog viselkedni, de mivel még nem vagyunk olyan jóba, ezért úgy viselkedünk mint 2 normális ember :D
Nem kellene tulnyujtani.
Nincs szo 0-24-rol, ezt csak te irod.
Igen normalis, es altalaban ugy van, ha egy tini lanynak tenyleg tetszik valaki akkor sokat akar vele lenni, hogy megismerje mert nagyon kivancsi ra. Forditott nemben ugyanez. Lehet nehez elhinni mert ilyen meg nem tortent veled vagy te ilyet meg nem ereztel sosem.
Majd idovel megtanulod, hogy nem mindenkinel mukodnek a dolgok ugyanugy meg hogy mi lesz az "egeszseges".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!