Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? Menthetetlenül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Menthetetlenül szerelmes vagyok belé!

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki nagyon tetszik, egy éve ismertem meg, iránta éreztem igazán erős szerelmet, be is vallottam neki, de sajnos a barátzónába kerültem. A lánynak azóta csomó pasija volt, de egyszer sem fordult hozzám, hogy többet szeretne barátságnál. Azóta több, mint féltucat lánynál próbálkoztam, de minden elutasítás után ő jut eszembe, azon gondolkodok, hogy vissza kéne menni hozzá. Hogyan felejtsem el? Hogyan szeressek ki belőle?

2021. jún. 22. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami elfoglaltságot vagy hobbit és azzal foglalkozz! A nyáron remélhetőleg nem fogod látni, könyebb lesz elfelejteni.
2021. jún. 22. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Még lesz pár ilyen tapasztalatod. A férfivá éréshez vezető út rögös, de élményekben gazdag.

Lazábban kezeld az ilyen csalódásokat. Próbáld meg úgy is felfogni, hogy lecke emberismeretből.

Tini korban az ember a hormonális robbanás mián is tele van érzelmekkel, érzelmi hullámzásokkal. Ma tetszik, rajongsz, egy hónap múlva más impulzusok hatnak rád.

Fel a fejjel!

Miért ragaszkodnál pont ehhez a lányhoz?! Tarts ki!

2021. aug. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!