Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan döntsem el azt, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el azt, hogy szerelmes vagyok-e?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki most, hogy nyári szünet lett állandóan hiányzik, meg mindenről ő jut eszembe Ez szerelem?

#Ő a nagy ő?
2021. jún. 23. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Nem, ez csak tetszés, esetleg fellángolás. Mivel nem tudjuk, hogy milyen a kapcsolatotok (mennyit beszélgettek, milyen mélységű témákról, milyen sűrűn keresitek egymást), így a kérdésre se tudunk választ adni.

Ha nem igazán ismered belülről, vagy csak felületesen (annyit amit az iskolába mutatott magáról órák közben/szünetekben a tanároknak/haverjainak), akkor nem, ez nem szerelem, mivel a belső értékeit nem ismered, tehát csak a külső vonzalom marad.

2021. jún. 23. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha szerelmes vagy, akkor tudod hogy szerelmes vagy 🤷‍♂️
2021. jún. 23. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
ha a kérdés felmerül, akkor nem vagy szerelmes
2021. jún. 23. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy az előttem lévők írták ha nem vagy benne biztos hogy szerelmes vagy akkor nem vagy az. Ez sztem inkább cask plátói. Ha azt érzed hogy egész nap vele akarnál lenni, elképzeled, hogy együtt csináltok programokat, bárhol vagy arra gondolsz, hogy milyen jó lenne vele, milyen jó lenne ha átölelne akkor szerelmes vagy. Ez olyan mint az orgazmus, azt is ha megtapasztalod egyszer csak tudni fogod, hogy ez az volt, nem lesznek kétségeid.
2021. jún. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!