Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám őt elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árvácska :) kérdése:

Hogyan tudnám őt elfelejteni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 3 éve járok egy osztályba ezzel a fiúval. Igazán, még sohasem beszélgettem vele csak messziről figyeltem. Eddig közömbös volt számomra...viszont ebben az évben valahogy felfigyeltem rá. Nagyon okos, értelmes és udvarias. Pont olyan, mint akit elképzeltem a fejemben a barátomként. Egyszer egymás mellé ültük és alig bírtam ki, hogy ne bújjak hozzá. Annyira tökéletes. Mégis...az osztálytásram és félek hozzá odamenni. Tudom, hogy jobb lenne elfeljtenem...de olyan nehéz. Szeretnék a közelében lenni.
2021. jún. 11. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miert lenne jobb elfelejteni?

Kezdj el beszelgetni vele, ismerd meg, ismerd meg hogy akarhatja-e esetleg azt amit te.

Azzal, hogy fapofaval ulsz egy helyben es intenziven gondolsz arra hogy "mikor szol mar hozzam", azzal nem fogsz sokra menni, semmilyen iranyban.

Kezdemenyezz, nem ciki lanyoknak kezdemenyezni egyaltalan annak ellenere hogy az van elhiresztelve hogy a fiuknak kotelezo mindig. Ez nem igy van.

Max a lovagok koraban, lovagi erenyek meg ilyenek udvarolni a hercegnonek.

Ma a 21. szazad van, nem pedig lovagi erenyek meg hercegnok meg kastelyok.

Szoval menj oda, beszelgess vele es ha szeretne teged ugyanugy ahogy te ot azt 1 - 2 beszelgetes utan mar nagyon egyszeru levagni.

Fiuk nehezen titkoljak ha nekik tetszik egy csaj, megsugom.

Viszont lanyok (mint te is) mesteri fokon uzitek ezt.

2021. jún. 11. 14:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Jobban félek odamenni hozzá, mint amennyire szeretnék mellette lenni. Rá nézni sem merek. Lehet, hogy gyáva vagyok de könnyebb lenne elfelejtenem.

Köszi, hogy válaszoltál. :)

2021. jún. 11. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat akkor nagyon belezughattal, ha meg semmit sem tennel azert hogy kideritsd, hogy o is igy erez irantad...

Az a baj, hogy barmilyen tanacsot ad az ember tini kategoriaban, mindegyik megy a feje utan, szinte ertelme sincs kiirni a kerdest mert nem valtoztat a helyzeten.

Oszinten milyen valaszokat varsz?

"Koncentralj erosen akkor osszejon!"

"Vard meg mig o kezdemenyez jo lesz minden!"

???

Minek irod ki a kerdest akkor?

2021. jún. 11. 14:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom.
2021. jún. 11. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Viszont, nem az szeretném, hogy összejöjjön. A Te válaszaid forognak mindig ekörül, hogy hogyan tudnánk egy pár lenni.

Úgy gondoltam, hogy ha valaki már volt ilyen helyzetben elmondhatná, hogy hogyan esett túl rajta. Nehéz úgy valakit elfelejteni, hogy minden nap újra ,,megkedveled".

2021. jún. 11. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

?

"Pont olyan, mint akit elképzeltem a fejemben a barátomként. Egyszer egymás mellé ültük és alig bírtam ki, hogy ne bújjak hozzá. Annyira tökéletes."

most meg

"Viszont, nem az szeretném, hogy összejöjjön. A Te válaszaid forognak mindig ekörül, hogy hogyan tudnánk egy pár lenni."

Te be vagy zizzenve?

2021. jún. 11. 18:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Csak leírtam, hogy mit érzek. Nem szeretnék vele kapcsolatot. :) A kérdés is arról szólt, hogy hogyan tudnám elfelejteni.

Az elején még figyelembe is vetted a kérdést, de aztán rá tértél arra, hogy hogyan derítsem ki, hogy teteszem-e neki.

2021. jún. 11. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy belé, akkor nem fogod tudni teljesen elfelejteni. Viszont ha csak tetszik, akkor az el fog múlni idővel. Ezt kell tisztáznod magadban: Szerelmes vagy belé, vagy csak tetszik? Ha az első, akkor nehéz dolgod lesz, de próbálj más fiúkkal ismerkedni, legyél a barátaiddal, próbálj ki valami hobbit, hogy eltereld róla a figyelmed.
2021. jún. 11. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Igazából nem teljesen tudom, hogy milyen szerelmesnek lenni vagy, hogy most az vagyok-e. Hasonló ahhoz az érzéshez, amikor alsóban tetszik egy fiú csak erősebb. Késztetést érzek rá, hogy hozzáérjek vagy ránézzek. És ha látok egy helyes fiút az utcán, akkor azt is megnézem, hogy miben nem olyan jó mint Ő.

2021. jún. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!