Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok elfelejteni egy embert,akit nagyon szerettem/szeretek?
Az idő segít, szóval legyél türelmes és várj. Tapasztalatból mondom, az én első szerelmemnél az idő segített, hogy túllépjek rajta, és még mindig néha eszembe jut, de mára már nem olyan rossz érzés visszagondolni rá, sőt, most már nem érzek semmit, de akaratlanul is eszembe jut néha. Nekem kb. fél év/7 hónapnak kellett eltelnie, hogy enyhüljön a "fájdalmam". Utána már csak jobb lett, és ritkábban jutott eszembe.
Sajnálom ami veled történt. Eddig nekem se sikerült elfelejtenem, pedig nálam már 1,5 éve történt ez, hogy kilépett az életemből. De mindenki azt mondja, hogy az első szerelmet nem felejted el soha, és eddig én is ezt tapasztalom, de a fájdalom mindenképp enyhül majd. Mondom, nekem is időbe telt, félévig olyan voltam mint egy élőhalott, aztán újra "visszatértem" az életbe és mára már köszönöm jól vagyok. Ha vannak is nehéz időszakaim, az nem a hiánya miatt van már, már vannak más problémáim. Hiányzik, de megvagyok nélküle, és tudom, hogy jön majd más akivel akár mégboldogabb leszek.
Szomorkodj addig amíg jólesik, sírd ki magad, ha az kell, aztán majd eljön az idő, hogy túl vagy rajta és nem szomorkodsz már többé miatta. Amúgy ha tényleg szó nélkül lelépett akkor nem is érdemelt meg, találsz jobbat, ő viszont még arra sem méltó, hogy szomorkodj miatta. De én nem ismertem, szóval nem tudom, de amit leírtál abból nekem ez jön le. Kitartás!
Így jártál. Leírás alapján gondolom nő vagy. Voltál olyan felületes, hogy belementél egy szexkapcsolatba (de persze ilyet "csak a férfiak tesznek", mint tudjuk), aztán így jártál. Kifogtál egy szar alakot, akivel majd lehet példálózni, hogy a férfiak mekkora tetüládák, stb. stb. Fogd fel pozitívan, legalább szexeltetek, addig is jól éreztétek magatokat (gondolom).
És a Tinder köztudottan nem párkapcsolat-keresésre való, még ha hivatalosan ezt mondják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!