Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni, mit tegyek?
Van egy fiú, akivel tavaly februárban ismerkedtem meg, és nagyon nagyon beleszerettem. Minden csodásan működött köztünk, megvolt a vonzalom, a lelki dolgokban is jól passzoltunk, de sajnos úgy hozta az élet hogy külön kellett válnunk és azóta nem beszéltünk, viszont nekem azóta is nagyon hiányzik. Mindig azt hiszem hogy túltettem magam rajta, de egyszerűen nem megy, annyira szeretném, ha minden a régi lenne. Ismerkedtem azóta mással, aki ideiglenesen el is tudta velem feledtetni, de amint kikerült a képből, ismét ez a fiú jutott az eszembe. Én teljesen úgy éreztem, hogy ő a tökéletes számomra, és nem tudom létezik - e bárki, aki hozzá fogható.
Mit tegyek?
Velem is kb ugyan ez a helyzet.
Hiába próbálok nyitott lenni, hiába próbálok másnak esélyt adni egyszerűen őt szeretem.
A távolság miatt nem akart kapcsolatot.
Több mint fél éve próbálom elfelejteni, de nem megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!