Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a legjobb barátomba, de barátnője van. Mit tegyek? 👇

Figyelt kérdés

Szóval, körülbelül 9-10 éve ismerem a fiú legjobb barátomat, és körülbelül fél éve beleestem. Akkor egy-két hónapig folyton rajta járt az agyam, aztan elhessegettem, mert nem akartam tönkrevágni a barátságunkat, főleg, hogy egy éve ő már szerelmet vallott, és én visszautasítottam. Úgyhogy fokozatosan próbáltam elfelejteni ezt az egészet, viszont amikor találkoztunk mindig éreztem valamit.

Aztán pár hete lett egy barátnője, én meg teljesen féltékeny lettem rá. Ezen a héten pedig beszéltünk, és random bevallotta a semmiből, hogy kb decemberig bejöttem neki (azóta van barátnője).

Mit tegyek? Nem akarom elrontani a barátságunkat, de szerelmes is vagyok belé, viszont szerintem eléggé elkéstem ezzel..

tegnap 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor térj vissza erre a kérdésre, ha már nem lesz kapcsolatban, addig ne lépj felé.
tegnap 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megvárod, amíg elmúlik.
tegnap 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várd meg amíg ennek a kapcsolatának vége lesz és utána csapj le rá.
tegnap 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább maradjatok barátok. Ne kockáztass egy jól működő barátságot egy bizonytalan kapcsolatért. Nem éri meg. Ahogy most arra várnál hogy vége legyen, ugyanúgy vége lesz veled is. A barátságra ha vigyázol, sokkal tovább megmaradhat.
tegnap 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a barátság már valószínűleg sosem lesz a régi. Mindketten tetszettetek a másiknak, vagyis érzelmileg már többek vagytok szimpla barátoknál. Addig viszont ne lépj, ameddig van neki más.
tegnap 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!